Poluvreme - Čekamo Zvezdin završni udarac, navijači već ljuti na sudiju (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.08.2018.
21:17
Izvor: Sportske.net

Neizvesno u Trnavi, preava uzbuđenja tek slede.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Trnavi, rezultat 1:1! Dakle, potpuna neizvesnost oko plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Početak utakmice bio je veoma uzbudljiv i sadržajan.

Domaćin je poveo već u šestom minutu utakmice. Sve je počelo od izgubljene lopte Nemanje Radonjića na levoj strani, usledila je brza akcija koju je povukao Kadlec po desnoj strani, potom prebacio loptu na levu, a onda na kraju stigao da asistira Bakošu koji udarcem glavom pogađa Borjanovu mrežu - 1:0.

Ali, kao što je Spartak u Beogradu ekspresno anulirao prednost Zvezde, tako su i crveno-beli večeras ekspresno izjednačili.

Filip Stojković je sa sredine terena poslao loptu na desnu stranu gde se izvukao Stojiljković, koji potom upućuje izvanredan centaršut za Bena, a ovaj sa nekih sedam metara glavom šalje loptu pod prečku - 1:1!

Od tog trenutka, sve je krenulo ispočetka, s obzirom da je isti rezultat bio i u Beogradu, ali su i jedni i drugi postali nešto oprezniji.

Ipak, Zvezda i večeras pokazuje da je opasniji rival, ofanzivniji, a domaćin je posle postignutog gola imao još samo jedan opasan pokušaj Grendela sa dvadesetak metara, kada je lopta zakačila Stojiljkovića i završila u korneru.

Na drugoj strani, posle dodavanja Simića, Radonjić je u 27. minutu imao odličnu priliku, šutirao je iskosa sa leve strane, ali odbranio je Čudi i izbio loptu u korner.

Važan detalj dogodio se i nešto ranije, u 19. minutu, kada je Godal grubo zaustavio Veljka Simića koji je krenuo u kontru, ali se sudija odlučio samo za žuti karton.

Zbog toga su, kao i zbog žutog kartona Benu nešto kasnije zbog protesta, navijači Crvene zvezde ljuti na sudiju Gozobujuka. U prilogu su neki od njihovih utisaka iz prvog poluvremena.
-
- - - - - - - - - -
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 14.08.2018
21:23

KAKVA KRADJA !! Ono je cist crveni, ako ono nije crveni ne znam sta je, onda faulove nam ne sviraju, ja ne verujem...

avatar
indosrbija
Tuesday, 14.08.2018
21:35