​ POLUVREME - Čuka povela, Olajinka izjednačio, fešta na "Marakani"

Autor: Milovan Longinov
subota 25.05.2024.
19:54
Izvor: Sportske.net

Na poluvremenu - 1:1.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ugostili su ekipu Čukaričkog na proslavi "duple krune", a na poluvremenu rezultat na stadionu "Rajko Mitić" je - 1:1. 

Za Zvezdu ovaj meč nema rezultatski značaj, ali su domaći želeli da se na pravi način oproste pred svojim navijačima i proslave još jednu "duplu krunu" u nizu.

Iako je Crvena zvezda napadala od početka, u 17. minutu Čukarički je poveo. Melo je centrirao sa levog boka, a Rogan se odlično ubacio iz drugog plana i glavom savladao Glazera za 0:1.

Međutim, Zvezda je nastavila da napada i u 32. minutu došla je do izjednačenja Mimović je sa desnog boka poslao povratni pas, a tamo je Olajinka bio na pravom mestu za 1:1. 

Čukarički je u 36. minutu lako mogao do novog vođstva, lopta je stigla na levi bok do Ergelaša, koji se namestio i gađao pored stative.

Do odlaska na odmor, Sremčević je mogao da se proslavi pred golom Čukaričkog, imao je dve opasne situacije, ali nije uspeo da ih realizuje za preokret.

U 42. minutu Điga je postigao gol, pošto je bio na pravom mestu na petercu, ali je njegov gol poništen, pošto se asistent Katai nalazio u nedozvoljenoj poziciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke