Poluvreme - Dobra utakmica u Surdulici, Partizan se vratio!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.03.2022.
17:48
Izvor: Sportske.net

Dobar tempo u prvih 45 minuta.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Surdulici rezultat je 1:1. Ekipa Partizana je bila nešto bolji rival, ali nedovoljno dobro da vodi nakon 45 minuta igre. 

Partizanu inicijativa od početka utakmice, ali jasno je bilo i da će teren praviti veće probleme ekipi koja napada, pa je to bilo nešto sa čim su morali da se pomire u redovima crno-belih. 

Radnik je prvi imao dobru šansu, igrao se 20. minut kada je Babić centrirao, bila je to sjajno ubačena lopta, ali niko nije uspeo da je sustigne. Na drugoj strani Rikardo je dobio pas od Zdjelara, ali je Radmanovac uspeo da ga izblokira, a samo minut kasnije šut Vujačića i odbrana Ranđelovića nakon kornera. 

Igrao se 27. minut kada je Radnik stigao do vođstva. Nakon centaršuta sa desne strane, Uroš Milovanović je bio najviši u skoku i pogodio je mrežu golmana Stevanovića, skočio je između Vujačića i Saničanina i dokazao da se radi o fantastičnom napadaču. 

Nismo dugo čekali do izjednačenja. Igrao se 34. minut kada je Menig prošao po desnoj strani, pronašao je mladog Terzića u sredini koji je iz prve šutnuo ka golu i - pogodio za 1:1. 

Partizan je posle gola bio bolji rival, agresivniji, više su želeli gol, ali do njega nisu stigli. Lutovac je imao udarac nakon dobre akcije sa Menigom, a onda je i Jevtović šutirao glavom, ali samo pored gola. 

U par navrata je bila i karnevalska atmosfera na stadionu jer su domaći doveli i trubače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke