POLUVREME - E, ovo izgleda kao Zvezda odranije, šta je sa terenom?

Autor: Nemanja Janošev
subota 10.02.2024.
17:19
Izvor: Sportske.net

Zvezda sigurno korača ka tri boda.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vode protiv Voždovca na poluvremenu sa 2:0 na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 20. kola Super lige Srbije.

Ako u prvom delu sezone jesmo gledali brzu Crvenu zvezdu, ali ne i dovoljno konkretnu, sada smo je dobili u sličnoj brzini, ali ubojitiju. Dva gola u kratkom vremenskom intervalu i to u prvih 20 minuta, za mirniji nastavak meča.

Prvi je delo Milana Rodića koji je natrčao na odbijenu loptu na ivici šesnaesterca i postigao predivan gol. Postavka savršena, udarac takođe. Lopta završava u maloj mreži Andrije Katića.

Nedugo zatim, strelac je postao i Piter Olajinka koji je imao tu sreću da se lopta posle šuta Uroša Spajića odbije baš do njega. A, on je takvu situaciju rešio golom. Isti igrač je u prvih 30 minuta imao još dve stopostotne situacije. Makazicama je pokušao posle asistencije Bukarija i bio neprecizan, a onda i solo-akcijom pogodio prečku.

Blistao je Piter Olajinka i pokazao neko lice koje u prvom delu sezone nije moglo da se vidi u kontinuitetu iako je svima jasno da je reč o sjajnom fudbaleru. 

Dve odlične prilike imao je Voždovac u jednom napadu, ali udarce Mitrovića i Vujanovića osujetio je odličnim reakcijama Zoran Popović. 

Ono što je upečatljivo po povratku na "Marakanu" jeste da je teren prilično "šaren" i da jeste u savršenom stanju ako govorimo o ravnoj podlozi, ali sama trava izgleda kao da nije tretirana na pravi način tokom zime. A, pritom znamo da nije bilo u toj meri hladno kao u nekim prethodnim godinama. Dobar deo travnjaka je žute boje. Travnjaka koji je postavljen letos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke