POLUVREME - Evropski ritam, Partizan ima problem sa odbranom!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.07.2022.
20:51
Izvor: Sportske.net

Na "Čairu" veoma neizvesno.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta igre na Čairu gde igraju Radnički i Partizan rezultat je nerešen - 1:1. 

Već u drugom minutu ekipa Radničkog je stigla do prednosti. 

Tada je odbrana Partizana izgledala veoma loše, prvo je Vujačić izgubio duel u vazduhu, potom je golman Stevanović bio prilično neodlučan, da bi Mlađović uspeo glavom da pošalje loptu u mrežu za 1:0.

Partizan je krenuo ofanzivno, a upravo je Mlađović ovoga puta bio tragičar. Vujačić je išao od gola i to ka aut liniji, a defanzivac domaćina je bez ikakve potrebe napravio faul i to u kaznenom prostoru, ispostaviće se nakon VAR tehnologije, pa je sudija pokazao na belu tačku. 

Siguran izvođač bio je Natho, kao po običaju. 

Velikih problema je imao sudija Trifković da održi kontrolu na ovom meču jer su i jedni i drugi bili veoma nervozni, nekoliko puta su se sukobljavali tokom prvog poluvremena ovog duela. 

Radnički je pretio u prvom poluvremenu, praktično je bio ravnopravan rival Partizanu, a na novu šansu Partizana smo čekali 32. minut kada je Vujačić šutirao glavom malo preko gola. 

Veliku šansu je imao Radnički u 36. minutu, Petrov i Pejović su izigrali odbranu Partizana, a Pejović je na kraju pogodio same rašlje, ali okvir gola. Samo četiri minuta kasnije crno-beli su postigli gol preko Uroševića, ali je on poništen zbog ofsajda. 

Uglavnom, veoma sadržajno prvo poluvreme, čekamo još bolji meč u nastavku. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke