POLUVREME - Finiš za infarkt! Zvezda zaslužuje Ligu šampiona!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.08.2022.
21:50
Izvor: Sportske.net

Samo da izdrže u ovakvom tempu do kraja!

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta igre u Beogradu, ekipa Crvene zvezde vodi sa 2:1, a u ukupnom rezultatu je 4:4.

Velika šansa za Crvenu zvezdu u 12. minutu kada je Aleksandar Pešić bio na levoj strani, poslao je loptu u kazneni prostor, Bukari je odložio loptu za Kangu koji je pogodio stativu!

Izuzetno agresivna Crvena zvezda u prvih 20 minuta, ali nije urodilo plodom. Opasni su bili i gosti, David je šutirao preko gola iz jedne situacije u kaznenom prostoru. Pretio je Gelor Kanga u 24. minutu šutem sa 30 metara od gola kada je golmanu Koenu lopta odskočila ispred njega, na kraju je imao i sreće, lopta je pripala ponovo njemu. 

I onda 27. minut i gol u mreži Makabija. Aleksandar Katai je uradio sve po levoj strani, konačno je ličio na pravog sebe, ubacio loptu u peterac gde se lopta odbila Pešiću koji pogađa za 1:0

Samo dva minuta kasnije Mirko Ivanić je imao fantastičan volej koji je prošao malo pored gola, Zvezda je koristila momentum, činilo se i da drugi gol visi u vazduhu, a onda na drugoj strani pokušaj Šerija koji brani Borjan. 

U 38. minutu Aleksandar Pešić je imao dobar trk ka golu sa loptom, na kraju je i šutirao, ali samo u golmana Koena.

I onda u 44. minutu sjajan potez Kataija, petom je dodao Pešiću, a onda lopta za Mirka Ivanića koji je večeras na najvišem nivou - 2:0!

Neverovatan pritisak gostiju na samom kraju, nekoliko kornera, a koban je bio onaj u 2. minutu nadoknade kada je Srnić igrao rukom, sudija Tejlor je posle gledanja snimka pokazao na belu tačku, a Borjan je odbranio! Nije se završila akcija, u 50. minutu Makabi stiže do gola, Sundgren je šutirao sa 30 metara, a Borjanu je lopta prošla ispod ruke za 2:1...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke