Poluvreme - Furiozna Zvezda oborila rekord Partizana, Borjan se povredio! (TVITOVI)

Autor: Nemanja Janošev
sreda 19.05.2021.
16:54
Izvor: Sportske.net

Borjan zabrinuo saigrače, Stankovića i navijače...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vode protiv Metalca na svom terenu sa 3:0 u utakmici poslednjeg kola Super lige Srbije.

Zvezda je vrlo lako stvarala šanse protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca i nakon pet minuta bilo je jasno da će tri boda ostati na stadionu "Rajko Mitić". Tada su pogađali Gajić i Ben. Šanse su se konstantno nizale i moglo je biti ubedljivije, ali je Savić bio raspoložen na golu Metalca.

Nakon sudara sa Prestižom, Milan Borjan se neugodno dočekao i odmah mu je pružena pomoć. Nije izgledao dobro kapiten Crvene zvezde... Medicinski radnici su ga polivali vodom i pokušavali da ga osposobe za nastavak susreta, ali bio je to izuzetno neugodan pad, sa visine, direktno na leđa. Borjan je ostao na golu nekoliko minuta, činilo se da će napustiti teren, ali bio je uporan u nameri da ostane. Kasnije je dobio još jedan udarac i našao se na zemlji, ali se brzo pridigao. Pred finale Kupa, svakako ne bi bilo dobro za Zvezdu da ostanu lišeni pomoći svog kapitena, a nije delovalo dobro kada god se pojavio u kadru.

Svega nekolko trenutaka nakon što se ta situacija raščistila, Ben je povisio na 3:0 čime je Zvezda oborila rekord Partizana star dve decenije  po broju golova u jednoj sezoni!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke