POLUVREME - Gde je nestala Zvezdina ubojitost?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.09.2022.
20:52
Izvor: Sportske.net

U uvodnom delu sezone Zvezda je nemilosrdno punila mrežu svojim rivalima. A sada...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Večerašnji program u okviru desetog kola Super lige Srbije zatvaraju Crvena zvezda i TSC, utakmicom na ''Rajku Mitiću''.

Posle prvih 45 minuta igre rezultat je 1:1.

Zvezda večeras nastupa bez povređenih Ivanića i Rodića, njihovo odsustvo se i te kako oseća u Zvezdinoj igri, ali je još veći problem za aktuelnog šampiona što i ostali veliki aduti poput Bukarija ili Kataija, Pešića, deluju prilično istrošeno, bez energije posle 168. večitog derbija.

Mogla je Zvezda, doduše, do vođstva posle nekih 18 minuta igre, kada je Katai probio po levoj strani, na kraju Kangva šutirao, ali je stativa spasila goste.

TSC je opasno pripretio u 36. minutu meča, Đakovac je odlično šutirao, ali se Borjan nije dao iznenaditi. Odbijenu loptu je Kuveljić pokušao da pošalje u mrežu, iako je imao slobodnog saigrača na levoj strani kaznenog prostora, ali Borjan je ovoga puta imao lakši posao.

Minut kasnije je gobelji sa desne strane centrirao za Pešića koji nije dobro zahvatio tu loptu, ali mnogo veća opasnost za gol gostiju bio je pokušaj Kataija u 41. minutu kada je iskosa sa desne strane šutirao tik pored desne stative.

I onda, samo minut kasnije TSC je poveo!

Saša Jovanović je bio strelac, a sve se dogodilo pošto je Ratkov oduzeo loptu Azarovu  koji se našao na desnoj strani, odmah je proigrao Jovanoviča koji je ušao u kazneni prostor i preciznim udarcem savladao Borjana - 0:1.

Ipak, Zvezda je stigla da izjednači u poslednjim sekundama prvog poluvremena. Iznudili su crveno-beli slobodan udarac koji je odličlno izveo Katai sa desne strane terena, centritao je u kazneni prostor, na drugu stativu, a u velikoj gužvi koja se tu stvorila, najsnalažljiviji je bio Milunović za 1:1 na poluvremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke