POLUVREME - Kakav gol Docića! Imamo dramu na "Marakani"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 25.05.2023.
21:52
Izvor: Sportske.net

Odličan duel za sada.

023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog vode na poluvremenu utakmice Kupa Srbije protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" sa 0:1.

Zvezda je od prvog trenutka nametnula svoj stil igre. Očekivano, pritisli su svoje goste, bili opasniji kreiravši nekoliko opasnih situacija pred golom Belića. Međutim, nijedna od tih šansi nije bila prevelika pretnja za čuvara mreže tima sa Banovog brda.

Čukarički je s vremena na vreme kreirao napade. Bili su strpljivi čekajući svoju šansu i istu su dočekali preko Đorđa Ivanovića koji je fenomenalnim ubacivanjem u prazan prostor pogodio Milana Borjana, na odbijenu loptu natrčao je Mohamed Badamosi kojeg je da završi akciju golom sprečila stativa. U nastavku akcije usledio je korner.

A, onda - čudo. Smeo potez Marka Docića i vrlo loša reakcija Milana Borjana koji je krenuo ka prvoj stativi ostavši tako "kratak" za direktan pogodak kapitena Čukaričkog iz ugla! 

Gosti su mogli i do 2:0 kada je Nemanja Tošić posle još jednog od kornera Docića umalo matirao Borjana.

Mogla je i Zvezda do izjednačenja u smiraj prvog dela, ali je fenomenalni Ivanović startom na gol-liniji sprečio Kataija da poentira. Posle toga su Kanga i Ivanić imali vrhunske situacije, ali promene rezultata nije bilo.

Sve u svemu, dramu imamo, a to je ono što su je bilo neophodno kako bi utakmica koja nije izazvala previše pažnje upravo iz određene doze očekivanja bila atraktivnija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke