POLUVREME - Sjajni IMT! Partizan nije izdržao ni pet minuta...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.09.2023.
20:49
Izvor: Sportske.net

IMT nastavlja sa odličnim igrama.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Imajući u vidu rezultate od početka sezone, derbi šestog kola Superlige igra se na voždovačkom ''Krovu'', gde je IMT dočekao Partizan i posle prvog poluvremena vodi protiv crno-belih sa 1:0.

Tek što je utakmica počela, Partizan je upao u rezultatski minus.

Igrao se peti minut meča, brza akcija domaćih, Luka Luković je delovao po desnoj strani, uputio je udarac iskosa sa desne strane pored Svetozara Markovića, a golman Jovanović je samo odbio loptu do Nikole Vukića koji taj ''odbitak'' šalje u mežu - 1:0. Zanimljivo je u toj situaciji bilo videti Kanutea koji lagano trčkara za Vukićem, dok ovaj ulazi u šesnaesterac Partizana i koristi veliki prostor između dvojice štopera crno-belih, Markovića i Ilića. Takođe, i Antić je ostavio potpuno slobodnu levu stranu Partizanove odbrane i nije stigao da se vrati i pomogne Markoviću.

Partizan je pokušao da što pre stigne do izjdnačenja, imali su crno-beli par obećavajućih akcija, pogotovo onu kada je Menig šutirao iskosa sa leve strane pravo u golmana Gordića, iako je na desnoj ili u sredini imao čak četvoricu svojih saigrača u protivničkom kaznenom prostoru.

Na isteku prvih pola sata, nova pretnja po gol Partizana, Radočaj je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali visoko preko gola.

Šest minuta kasnije Kanute je iznudio slobodan udarac sa oko 25 metara, a onda ga odlično izveo, gađao je donji desni ugao Gordićevog gola, ali je čuvar mreže domaćih uspeo tu loptu da izbije u korner.

Minut kasnije nova prilika za Meniga, sada je pokušao iskosa sa desne strane, ali lopta odlazi pored gola.

Menig je u poslednjim trenucima prvog poluvremena imao najbolju priliku, kada je u svom stilu šutirao iskosa sa leve strane u suprotni ugao, ali lopta je okrznula stativu i završila u gol-autu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke