Poluvreme - Jamajka nam drži lekciju, košmarni debi za golmana!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.06.2021.
09:47
Izvor: Sportske.net

Piksi nezadovoljan, Srbija veoma slaba.

BETAPHOTO/FSS/MO
BETAPHOTO/FSS/MO

Povezane vesti

Selektor Dragan Stojković je izmešao karte i šansu pružio čak sedmorici debitanata u dresu reprezentacije, pa je bilo jasno da će uigranost biti problem. 

Videlo se to od starta, reprezentacija Jamajke je bila nadmoćnija i više je napadala, a odbrana našeg tima se nije najbolje snalazila i bilo je problema. Golman Nikolić je imao jedan kiks koji je prošao nekažnjeno, potom je Čestić dobio žuti karton zbog oštrog starta. 

Fudbaler TSC-a Marko Petković je imao jednu dobru intervenciju nakon koje je doživeo blaži udarac, a mi smo prvi put zapretili u 26. minutu utakmice. 

Dejan Joveljić je dobio jednu loptu od Grujića, šutirao je, ali je bio izblokiran. 

Kada smo mislili da smo uspostavili ravnotežu i da ćemo krenuti da napadamo, desio se šok, golman Nikolić je pogrešio, izašao je van kaznenog prostora, ostavio prazan gol, a fudbaleri Jamajke su poveli sa 1:0 preko Andrea Greja. 

Očekivali smo da će "orlovi" krenuti bolje, ali je Jamajka nastavila sa napadima, bliži su bili drugom golu nego mi prvom, Gudelj nas je spasio jednim dobrim startom. 

Nikolić je imao problema u prvom poluvremenu, nastavio je sa greškama i nema sumnje da će po zlu pamtiti ovaj meč ukoliko se ne desi neko čudo u nastavku. Imao je u 40. minutu novu grešku kada je loše ispucao, ali Grej ovoga puta nije iskoristio njegov kiks. 

Srbija je imala solidnu šansu preko Ilića nakon centaršuta Petkovića sa desne strane koji je bio jedan od boljih u prvom poluvremenu, ali promene rezultata nije bilo. 

Uglavnom, slabo sve izgleda sa novajlijama, donekle i razumljivo, ali očekujemo dosta bolje izdanje u nastavku. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke