Poluvreme - Kad je najpotrebnije, Suma! Koga navijači nazivaju prevarom? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 22.08.2019.
21:48
Izvor: Sportske.net

Suma doneo izjednačenje u poslednjem minutu prvog poluvremena.

Nikola Krstic/Sportske.net
Nikola Krstic/Sportske.net

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta Partizan-Molde 1:1.

Filip Stevanović je pokazao gostima da će biti velika pretnja i da je veliki potencijal, nakon dodavanja Tošića se izborio za udarac, ali nije bio dovoljno dobar, golman gostiju je bez problema sačuvao svoju mrežu.

Ejkrem je imao najbolju priliku u prvom poluvremenu, namestio se za udarac sa 20-ak metara, desnom, slabijom nogom, a njegov šut je krajnjim naporom odbranio Stojković.

Molde je imao odličnu akciju u 25. minutu kada se Džejms okliznuo u kaznenom prostoru, a nakon toga je inicijativa Moldea splasla.

Do kraja poluvremena prilično miran period igre, Partizan bez konkretnih šansi, a onda 44. minut i gol u mreži Vladimira Stojkovića. Lopta je došla do Bolija koji je izlomio nekoliko fudbalera, šutirao je izuzetno precizno, pogodio jednu, lopta se odbila do druge stative za 0:1.

Nije to bilo sve.

Ozbiljan napad na drugoj strani, po desnoj strani, lopta je došla do Sume koji uspeva da se izbori za poziciju i da šutira u suprotan ugao za izjednačenje!

Evo nekih tvitova tokom prvog poluvremena.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
leon
Thursday, 22.08.2019
22:52

Savo je najbolji centarfor kojeg Partizan trenutno ima.....ovi ostali nisu ni za malu privredu

avatar
Realni Arthur
Thursday, 22.08.2019
22:02

Nije loše, ajmo ne dajte se, bar 3 1 i onda tamo na kontre, nesto ne stima ali Savo ce da sredi to sad odmah na poluvremenu, srecno Partizane od Zvezdaša 😊

avatar
petar000
Thursday, 22.08.2019
21:59

Prvi napad kada smo uspeli da vezemo tri dodavanja, a da je ne oteramo u aut (kojih je inace bilo 50 sigurno) i dali smo gol. Ovo veceras je Partizan iz prosle i pretprosle sezone, neorganizovano, trcanje kao muve bez glave, sa greskama u osnovnim elementima fudbala prijem i pas na tri metara od sebe i bukvalno 40 minutra tako gresimo sve dok gol nismo primili. Znaci svako dodavanje je ili u aut, ili ubijaju saigraca loptom. Neverovatno. Scekic pedeset puta pokusava da loptu doda prvom do sebe i covek nikako da uspe, neverovatno. I Partizan mora da trazi ne jednog, nego dva spica jer od ove "motke" nema vajde, on gol ne ume da da, smotan je, polomice se kad je lopta kod njega, a evo sad postaje i sebican, a loptu kad sutira kao da nije fudbalaska nego teniska, toliko nema osecaja da je pogodi. Pola tima nam nije sakupilo dva tacna dodavanja. Lose bas, i prava je sreca sto ne gubimo i ubedljivije jer je onaj start Vujacica cist penal, samo sto nije polomio nogu onom liku. Da ima vara penal kao kuca!!!

avatar
Ša-la-la-la
Thursday, 22.08.2019
21:59

Partizan nikad u istoriji kluba nije imao goreg napadača od Sadika. Ma i da da sad pet komada ne menjam mišljenje. Dečko je operisan od fudbala. Fire je za njega Ronaldo Zuba lično....

avatar
Mitita
Thursday, 22.08.2019
21:59

Sadika vratiti odakle ste ga uzeli.
Covek je ne daj boze.
Backa iz Djurdjeva bi ga drzala na klupi.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 22.08.2019
21:55

Sadik obicna štraklja od igraca...potpuno smotan igrac,ne ume ni da trci kako treba,spotiče se na sopstvenu nogu...ozegovic je kralj za njega

avatar
The_Matrix
Thursday, 22.08.2019
21:54

Scekic katastrofa, a za njim slede Miletic, Suma, Tosic...ovaj gol ih malo izvadio, ali generalno katastrofa su.

avatar
Marko023
Thursday, 22.08.2019
21:53

Miletic u zadnjih par utakmica najgori na terenu... Ovaj gol za 1:0
je prevršio svaku meru. I u Kruševcu se nije sastavio sa loptom. Sad na poluvremenu bih ga najurio, ne iz tekme nego iz kluba.

avatar
costadeen
Thursday, 22.08.2019
21:51

Sadik i Vujacic pravac Mogren