POLUVREME - Kakva ekipa bodri Partizan, crno-beli im se odužili goleadom!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.03.2024.
19:20
Izvor: Sportske.net

Odlična atmosfera večeras u Humskoj i dopadljiva predstava.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme utakmice 23. kola Superlige Srbije, Partizan protiv Železničara u Humskoj vodi sa 3:1.

Crno-beli su poveli veoma rano, u sedmom minutu kada je na centaršut Kalulua sa desne strane, Samed Baždar odlično reagovao i udarcem glavom sa desetak metara savladao golmana Mijatovića - 1:0.

Dva minuta kasnije Goh je imao stopostotnu priliku, ali je lopta na putu ka praznoj mreži pogodila Aranđela Stojkovića.

Od tog trenutka gosti su se oslobodnili pritiska i u 20. minutu su došli do izjednačenja golom Hajdina, na asistenciju Kneževića - 1:1.

Mogli su gosti ubrzo i do potpunog preokreta kada je na centrašut sa leve strane Romanić šutirao zamalo pored desne stative.

Ta prilika je probudila crno-bele, koji su ponovo preuzeli inicijativu, Baždar je imao odličnu priliku kada je bio oči u oči sa Mijatovićem, ali je golman gostiju izašaoi kao pobednik.

Ipak, već u 29. minutu Partizan je vratio prednost, i to preko Natha koji je iskoristio asistenciju Baždara posle centaršuta Zahida sa desne strane - 2:1.

Sve bolji Baždar je pet minuta kasnije iznudio i jedanaesterac koji nije odmah dosuđen, već tek posle signalizacije iz VAR sobe, a siguran egzekutor bio je Natho koji pogađa za 3:1.

Finiš poluvremena je ponovo pripao gostima koji su propustili još jednu odličnu priliku preko Romanića, koji je još jednom udarcem glavom zamalo bio neprecizan.

Ostalo je 3:1, a kako smo već objavili, utakmici prisustvuju i košarkaši Partizana, na čelu sa kapitenom Panterom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke