POLUVREME - Levi bek pokrenuo Lajpcig, VAR "zakinuo" Zvezdu za penal!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 25.10.2023.
21:49
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" gube u Nemačkoj.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta meča trećeg kola grupne faze Lige šampiona, Crvena zvezda gubi u gostima od Lajpciga rezultatom 1:0.

"Crveno-beli" su meč započeli udarcem Hvana koji je završio ne previše daleko od gola Blazviha, dok je nemački tim napadima po svojoj levoj strani pokušavao da ugrozi gol Glazera.

Openda je šutirao očajno unutar kaznenog prostora Zvezde posle loše reakcije Đige, što kao da je najavilo ono što će se dogoditi u 12. minutu.

Loptu je na tridesetak metara od gola Zvezde izgubio Ivanić, brza tranzicija na drugu stranu i dodavanje Simonsa omogućili su levom beku Lajpciga Davidu Raumu da savlada nemoćnog Glazera.

Ubrzo su "bikovi" lako mogli i do novog pogotka, ali je udarce Poulsena i Lukebe nekako uspeo da ukroti izraelski čuvar mreže.

Zvezda je uzvratila pokušajem Ivanića koji je naterao Blazviha da loptu skrene u korner iz kojeg je posle centaršuta Hana Rodić glavom propustio veliku priliku kada je intervenisao golman Lajpciga.

Posle duela Henrihsa i Olajinke, sudija Sančes je prvobitno dosudio penal za Zvezdu u 28. minutu, ali je na signal kolega iz VAR sobe pogledao snimak i poništio sopstvenu odluku.

Gosti su svoju priliku čekali iz kontranapada, nekoliko ih je povukao Endiaj, ali uz Olajinku nije imao podršku svojih saigrača u napadu.

Zapretio je sa distance i Mitrović, ali bez uspeha uz nadu da bi Zvezda u drugom poluvremenu ipak mogla da ugrozi gol Lajpciga...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke