POLUVREME - Liga šampiona je mesto gde se kažnjavaju najsitnije greške...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 19.09.2024.
19:33
Izvor: Sportske.net

Loš razvoj situacije po Crvenu zvezdu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta ekipa Crvene zvezde gubi od Benfike rezultatom 0:2 u okviru prvog kola Lige šampiona. 

Benfika je prva pretila preko Arkturkoglua, a već u 9. minutu su gosti stigli do gola. 

"Orlovi" su poveli posle sjajnog ubacivanja Anhela di Marije po desnoj strani, ubacio je loptu na drugu stativu, Rade Krunić je slabo intervenisao, a Akturkoglu je bio priseban i ubacio je loptu u gol.

Crvena zvezda je potom zaigrala daleko bolje, Krunić je pokušao da se iskupi i to pred golom Benfike, prevario je svog čuvara, ali je šutirao pravo u Trubina. 

Imao je i Duarte odličan prodor kroz sredinu, namestio se na udarac, šutirao i golman gostiju je bio dobro postavljen. 

Rasplamsala se borba, imala je Benfika dobru polukontru koju je vodio Di Marija, Pavlidis je posle duplog pasa izašao u situaciju da ugrozi gol Glazera, ali je Izraelac bio sjajan. 

Problem za Vladana Milojevića je bila i povreda Ognjena Mimovića, što je dovelo do čak tri promene u polju - Seol je prešao na desnu stranu, Elšnik je prešao na poziciju levog beka, a Dalsio je stao na poziciju zadnjeg veznog.

Igrao se 29. minut kada je Crvena zvezda bila u debelom zaostatku. Benfika je dobila slobodan udarac na oko 25 metara od gola, Glazer je postavio veliki broj igrača u živi zid, a na kraju je primio gol u svoj ugao - Kokču je bio strelac za 0:2

Novu šansu za Crvenu zvezdu propustio je Mirko Ivanić koji je šutirao sa oko 25 metara, lopta je prohujala pored stative. 

Ujedno, to je bila i poslednja šansa u prvih 45 minuta utakmice. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke