Poluvreme - Liverpul ''dodaje gas'', proradio i Salah, ''delije'' predlažu ove izmene (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.10.2018.
21:48
Izvor: Sportske.net

Nije loše počelo, ali kako meč odmiče Zvezda je u sve većem rezultatskom minusu...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena na ''Enfildu'', Liverpul - Crvena zvezda 2:0.

Iako značajno oslabljena, bez Marina, Rodića, kapitena Savića koji je na klupi, Zvezda je hrabro ušla u večerašnji duel.

Tokom prvih deset minuta lošta je više bila u posedu Zvezdinih igrača, videli smo u tom periodu jedan odličan pas Stojkovića ka Boaćiju koji je imao otvoren put ka golu, ali se našao u malom ofsajdu, po proceni arbitara.

Liverpul je potom počeo polako da preuzima inicijativu, ali u 17. minutu Zvezda dolazi do prve prave prilike za gol. Ebisilio je sa desne strane odlično izveo korner, Babić je zahvatio tu loptu, ali je zamalo bio neprecizan.

I onda, tri minuta kasnije, do vođstva dolazi Liverpul.

Bila je to odlična akcija domaćih. Sve je počelo od Šaćirija koji na levoj strani pronalazi Robertsona, a ovaj odlično centrira za Firmina koji se oslobodio Krstičića i preciznim udarcem sa 11-12 metara savladao Borjana - 1:0.

Posle primljenog gola, Zvezda je počela da trpi jači pritisak domaćih, sve češći su bili pokušaji fudbalera Liverpula, poput Salahovog iz 32. minuta, kada je ipak signaliziran ofsajd, ili Šaćirijevog šest minuta kasnije, kada je Borjan odbranio.

U 43. minutu odlična akcija Šaćiri-Salah-Mane, na kraju lopta stiže do Robertsona koji iskosa sa leve strane šutira preko gola.


U prilogu su utisci Zvezdinih navijača.
-
- - - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 24.10.2018
22:08

Hoće li neko od srpskih trenera utuviti veznjacima da se na sredini ne dribla i ne gubi lopta.To radi ponekad i Matić u Junajtedu.

avatar
GlasRazuma
Wednesday, 24.10.2018
21:59

ako izuzmemo nekoliko gresaka,zvezda korektna. Jovicic ne moze da igra u startnih 11,decko je borac i sve to,ali fudbal se igra unapred a ne unazad....Ebisiliju desetka na ledja,sad dolazi do izrazaja njegov kvalitet,mirnoca,siguran pas,ali imamo problem da mu donesemo loptu.....Boaci se jako lose krece i tesko ga je pronaci sa nekom loptom u noge ili u prostor...Ne razumem miloja da Srnica ohladi od pocetka prvenstva i da ga veceras stavi od starta. Shodno razlici u kvalitetu,ovo je korektno od naseg tima.

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 24.10.2018
21:57

Treba naći mesta Jovančiću,neću da spominjem umsto koga po meni.

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 24.10.2018
21:54

Ben ne može da igra ozbiljan fudbal...