Poluvreme: Mačvini klinci muče Partizan, Zvezdino dete briljira na golu!

Autor: Darko Mitrović
petak 16.04.2021.
18:54
Izvor: Sportske.net

Partizan ponovo ima problema sa realizacijom, ali ni odbrana nije čvrsta kao ranije.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Mimo očekivanja, veoma zanimljivu borbu gledamo danas u Šapcu, gde su se u okviru 32. kola Linglong Superlige sastale ekipe Mačve i Partizana.

Posle prvih 45 minuta, rezultat je 1:1, a vodeći pogodak za Šapčane delo je 18-godišnjeg ofanzivnog veziste Branislava Kneževića, koji je već u drugom minutu meča savladao Vladimira Stojkovića.

Golu je prethodio centaršut kapitena domaćih Filipa Pejovića sa desne strane, Knežević se prilikom prijema lopte u kaznenom prostoru oslobodio Vujačića, a onda izbio sam ispred golmana crno-belih i rutinski ga savladao - 1:0.

Naravno, Partizan je pokušavao što pre da izjednači, stvorio je nekoliko odličnih prilika, uglavnom preko Štulića i Asana, ali je na golu Mačve briljirao Miloš Gordić, momak koji ove sezone igra na pozajmici iz Zvezde. On je već u prvih pola sata imao pet-šest sjajnih intervencija, bio je pravi ''zid'' pred golom domaćih.

Na drugoj strani, stopostotnu priliku za 2:0 domaći su imali u 28. minutu meča. Bila je to njihova brza kontra, Subotić je probio po levoj strani, odlično šutirao, golman Stojković odbio loptu, ali samo do Kneževića koji se našao u sjajnoj situaciji da postigne i drugi gol, ali stigao je Zdjelar da sačuva gol crno-belih pored već savladanog Stojkovića.

Ipak, u 43. minutu Partizan je stigao do izjednačenja. Miljković se nekako probio u kaznenom prostoru Mačve, izgubio je kontrolu nad loptom, ali ona ipak dolazi do Asana, koji sa desetak metara nalazi put do Gordićeve mreže - 1:1.

Inače, Mačva je u današnji meč ušla sa čak sedmorisom ''bonus igrača''.

*


*


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke