Poluvreme: Maestralni Natho vodi Partizan ka novoj pobedi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.08.2021.
21:53
Izvor: Sportske.net

Crno-beli imaju mimimalnu prednost na kraju poluvremena.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena derbija četvrtog kola Linglong Superlige Srbije, Novi Pazar - Partizan 0:1.

Pred dobro popunjenim tribinama, Partizan je, očekivano, imao inicijativu, stvorio je i nekoliko prilika preko Pantića, Rikarda, Natha, ali dugo nije uspevao da probije odbrambeni bedem Pazaraca.

Tražili su crno-beli i jedanaesterac tokom prvog poluvremena kada je lopta pogodila jednog igrača domaćih u ruku, ali je sudija smatrao da je ruka bila u prirodnom položaju.

U 41. minutu Lutovac je probio po desnoj strani, Terzić nije zahvatio loptu, ali jeste Natho na nekih 14 metara od gola, međutim ispred gola je neko izblokirao taj pokušaj.

Ipak, to je bio samo uvod u ono što je usledilo samo minut kasnije. Natho je prihvatio loptu na oko 25 metara od gola i bez oklevanja uputio snažan i precizan udarac u donji desni ugao - neodbranjivo, 1:0 za Partizan!

Završnicu prvog poluvremena obeležilo je nekoliko prekida, prvo poluvreme bilo je produženo za četiri minuta, a u poslednjim trenucima dobru priliku za Partizan imao je i Terzić posle centaršuta Uroševića sa leve strane. Lopta je posle njegovog šuta glavom završila malo iznad prečke.

*


*


*


*


*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke