POLUVREME - "Marakana" slavi rođendan, kapiten Dragović "častio" golom protiv Pazaraca!

Autor: Lazar Nikolić
subota 02.09.2023.
20:48
Izvor: Sportske.net

Zvezda vodi na poluvremenu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vode protiv Novog Pazara na poluvremenu utakmice šestog kola Super lige Srbije.

Na ovom meču Zvezda proslavlja 60. rođendan svog stadiona, a za dobro raspoloženje navijača pred nastavak utakmice pobrinuo se kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović koji je postigao do sada jedini pogodak na utamici.

Mogla je Zvezda do vođstva već u drugom minutu kada je nesporazum golmana Mirkovića i štopera Momčilovića umalo u gol pretvorio Kangva, ali je udarac Zambijca iz odlične pozicije odbranio čuvar mreže Pazaraca, i tako se iskupio za grešku.

Samo nekoliko minuta kasnije poveo je domaćin. Karakteristično je ekipa Baraka Bahara izvela korner uz pomoć "pomoćne" igre, Kraso je uputio dobar centaršut, a kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović iskoristio slabu reakciju odbrane Novog Pazara i zakucao loptu u mrežu.


U nastavku prvog poluvremna Zvezda je imala terensku inicijativu. Uglavnom je pokušavao Bukari, ali je najbolju priliku da udovstruči prednost svog tima imao Vladimir Lučić koji je u 28. minutu posle sjajnog prodora pogodio stativu.

Mogao je aktuelni šampion do drugog pogotka i u 44. minutu kada je Kraso napravio nekoliko dobrih driblinga u protivničkom šesnaestercu i snažno šutirao, ali je lopta završila pored Mirkovićevog gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke