POLUVREME - Mladenović briljira, Mitrov het-trik!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 10.09.2023.
21:35
Izvor: Sportske.net

Odlična partija do sada donekle pokvarena u finišu.

EPA-EFE/TOMS KALNINS
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Povezane vesti

Dobra igra reprezentacije Srbije u prvih 45 minuta utakmice u Kaunasu i vođstvo od 1:3 golovima Aleksandra Mitrovića, prva dva na asistenciju Filipa Mladenovića, treći na asistenciju Tadića.

Veliku šansu propustio je Veljković u 17. minutu utakmice, Ilić je poslao loptu na levu stranu ka Mladenoviću koji je tražio Veljkovića i pronašao ga je, ali je naš štoper pokazao da mu nije mesto u napadu. 

I onda gol u mreži Litvanaca, kao da je bilo i pitanje trenutka kada će Mitrović probiti odbranu ovog tima. Nakon usporene akcije, Sergej je dodao do Mladenovića na levu stranu, usledio je novi kvalitetan centaršut, a na pravom mestu - Aleksandar Mitrović - 0:1.

Igrao se 21. minut. 

Deset minuta kasnije, Srbija je već imala ogromnu prednost, Tadić je odradio ogroman posao, pronašao je Mladenovića u kaznenom prostoru koji je poslao novi upotrebljiv centaršut za Mitrovića koji ponovo pogađa za 0:2!

Nije to bilo sve. 

Briljantno prvo poluvreme završava asistencijom Tadić koji pronalazi Mitrovića, a napadač Al-Hilala dokazuje veliku formu, novi het-trik za njega za ogromnih 0:3 u 42. minutu

Tri minuta kasnije ispada naša odbrana, Milenković više od ostalih, kasnio je i Veljković, što koriste napadači Litvanije. Palauskas, koji je bio sam, pogađa za 1:3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke