Poluvreme - Mršavi Partizan na Krovu, Voždovac konkretniji

Autor: Aleksandar Golubović
subota 12.12.2020.
17:50
Izvor: Sportske.net

Crno-beli pokazali znake života pred kraj prvih 45. minuta.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana moraće daleko da poprave igru ukoliko misle da u nastavku slave protiv Voždovca na krovu tržnog centra, gde je na poluvremenu 0:0.

Domaći tim je bilo daleko konkretniji u prvom delu igre propustivši nekoliko prilika.

Prvu već u 11. minutu kada je posle udarca Miloša Pantovića lopta okrzla stativu.


Pokušao je i Litvanac Justas Lasickas, ali je njegov šut lako ukrotio Aleksandar Popović.

Holender u poslednjim trenucima pravi prvu konkretnu šansu imao za Partizan, a lopta je okrzla spoljni deo mreže.

Najzreliju priliku za "zmajeve" propustio je Cvetićanin u finišu poluvremena, kada je izašao sam ispred golmana, a ovaj uspeo da ga osujeti da postigne gol.

Prilično bledo izdanje crno-belih najbolje je oslikala partija Miloša Jojića jednog od najgorih protagonista igre gostiju iz Humske u prvih 45 minuta.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 12.12.2020
19:04

Srce i oci me bole od nase igre, ovo nije ni P od Partizana.

avatar
Petar Petar
Saturday, 12.12.2020
19:00

Razvalili su nas od fudbala u prvom, ne toliko po sansama koje su ponovo plod greske S. Markovica koliko kombinatorikom i dobrim presingom. Igraci Vozdovca izgledaju tehnicki potkovanije od bilo kog igraca Partizana kada je kontrola lopte u pitanju i odigravanje pasova. Nasi ajde sto ne mogu da naprave pas ni pristojan i to na distancama od par metara nego sto svaki igrac prvi kontakt sa loptom ima takav da se to granici sa katastrofom. Ne znam da li je problem vestacka trava, ali ovo je nedopustivo da 11 igraca ne moze iole pristojan taj prvi kontakt s loptom da naprave nego im se ona odbija kao drvene noge da imaju pa jurcaju za njom. Sve u svemu ovo je mozda najgore poluvreme Partizana ove godine sto se neke igre prema napred tice. I primetio sam da mi kao ekipa imamo ogroman problem kada nam neko konstantno vrsi presing, nema igraca koji ce da ga resi, a kroz pas, vec sam rekao, nema ni teorijske sanse da nesto napravimo i iznesemo loptu jer niti su dodavanja dobra, niti su ta odigravanja na prvu kvalitetna, kao da ne igraju sevu na treninzima. U prethodnim utakmicama ta greska u dodavanju je bila ocigledna kod par igraca, danas je bukvalno kod svih. Po prvom poluvremenu mi mozemo gol da damo jedino ako oni nesto katastrofalno pogrese. Tesko cemo do bodova danas, takav je moj utisak.