Poluvreme: Navijači u dilemi, je l' ovo Zvezda, ili Bajern, Siti...? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.02.2021.
17:55
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli dominiraju protiv Novosađana, ne daju im ni da predahnu.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti


Deluje da je sve jasno još posle prvog poluvremena, Zvezda vodi protiv Proletera sa 2:0, a s obzirom na broj prilika, lako je mogla da pukne i ''petarda''.

Sve vreme Zvezda napada, vrši opsadu gola gostiju, stvara šanse, pa njeni navijači večeras mogu da uživaju u igri svojih ljubimaca.

Sa ivice kaznenog prostora, Ivanić je iskosa sa leve strane gađao suprotni ugao, ali je lopta okrznula prečku i završila u gol-autu.

Tri minuta kasnije, Ivanić sa leve strane asistira Pavkovu, ali je Zvezdin napadač zamalo neprecizan sa pet-šest metara.

U 16. minutu Pavkov je iznudio slobodan udarac sa nekih 18-19 metara, iskosa sa desne strane. Ben ga je izveo, golman je već bio savladan, ali je stativa spasila Novosađane.

Nova stopostotna prilika za Zvezdu viđena je u 20. minutu, kada je posle ispucavanja Borjana, Marijanović očajno reagovao i praktično asistirao Pavkovu koji je imao potpuno otvoren put ka golu, ali ni ovu priliku nije uspeo da iskoristi, lopta je završila tik pored leve stative.

Bilo je samo pitanje kada će Zvezda postići gol, a već u 22. minutu to se i dogodilo. Opet je Ivanić izvršio pritisak na ivici kaznenog prostora, poslao loptu Rodiću na levoj strani, on je centrirao u peterac, gde je uklizao Leandro i - postigao autogol - 1:0 za Zvezdu.

Prednost je duplirao Veljko Nikolić u 32. minutu, posle akcije Gajića po desnoj strani - 2:0.

Nastavila je Zvezda sa napadima i posle vođstva, a u finišu poluvremena Pavkovu je poništen gol posle kontre na asistenciju Bena, jer je pomoćni sudija signalizirao ofsajd poziciju. Sporna situacija, moraće da bude analizirana. 

Golovi OVDE.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke