Poluvreme: Ne može Holender? Nema problema, tu je golgeter Vujačić!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.03.2021.
15:50
Izvor: Sportske.net

Partizan poveo, Vujačić sve efikasniji.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice 28. kola Superlige, Partizan vodi u Bačkoj Palanci protiv OFK Bačke sa 1:0.

U 10. minutu meča Partizan je imao veliku priliku za vođstvo, ali je stativa zaustavila loptu posle šuta Filipa Holendera.

Dva minuta kasnije još jedna, stopostotna prilika za Holendera, ovoga puta je pobegao svojim čuvarima, izbio sam ispred istrčalog Aleksu Milojevića, ali je golman domaćih izašao kao pobednik iz ove sitacije.

Neško kasnije je i Natho pokušao, a onda sledi i treća propuštena prilika za Filipa Holendera koji se poprilično ispromašivao u današnjem meču.

Kako se bližio kraj poluvremena, domaći su postajali sve konkretniji, a najopasniji pokušaj imao je Žakula u 40. minutu, kada je iz okreta volej udarcem gađao donji desni ugao, ali je golman Partizana Aleksandar Popović odlično intervenisao.

I onda, na isteku 44. minuta Partizan ipak dolazi u vođstvo. Ponovo je strelac sve efikasniji crnogorski štoper Igor Vujačić, koji je posle odličnog prodora i centaršuta Asana sa desne strane, glavom sa oko pet metara pogodio mrežu 0:1.

Međutim, velika briga za crnobele u poslednjim trenucima prvog poluvremena, pošto se Holender požalio na bol u leđima, ukazana mu je pomoć, ali teško da će moći da nastavi meč.

*

*

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke