Poluvreme - Nije loše u Moskvi!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.09.2020.
21:32
Izvor: Sportske.net

Definitivno da može i bolje od ovoga, ali ne možemo biti nezadovoljni.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Prošlo je 45 minuta utakmice, Rusija i Srbija igraju bez golova u Moskvi u okviru prvog kola Lige nacija u B diviziji.

Srbija je bila bolji rival u prvih deset minuta, Mitrović je oprobao udarac, a potom i Sergej koji je glavom šutirao preko gola. Dobra akcija Srbije je bila nakon polukontre u 14. minutu kada je Sergej dodao Tadiću koji je izgubio loptu u odsudnom momentu.

Na drugoj strani Rusi skoro i da nisu pretili, odlično je izgledao trio Milenković - Ni.Maksimović - Pavlović, pa smo bili zadovoljni viđenim na startu. Domaćin je često presingom na pomenutu trojicu pokušavao da iznudi loptu, ali su naši defanzivci pokazali odlično baratanje loptom.

Velika šansa za Srbiju u 21. minutu nakon odlične akcije po levoj strani, Kostić je fantastično prošao, uputio povratnu Sergeju Milinković-Saviću koji šutira u sam ugao, ali mu je golman Šunjin odbranio.

Rusi su uspeli da priprete Srbiji prvi put u 24. minutu i to je bila najbolja šansa u dosadašnjem toku utakmice. Džikija je skočio, vratio loptu Dzjubi koji hvata volej, ali mu Dmitrović sjajno brani. Odličan refleks srpskog golmana, kasnije je i Lazović izbacio loptu sa gol-linije.

U 40. minutu donekle i nesportsko ponašanje Rusa, ležao je na zemlji Nikola Maksimović kojeg je Dzjuba nagazio, a u kasnije toku akcije Dzjuba vraća povratnu Bakajevu koji je prebacio gol iz izgledne situacije.

Dakle, u prvih 20 minuta odlična igra reprezentacije Srbije, nakon toga bez pretnji, pa očekujemo nešto bolji nastavak.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
miki2
Thursday, 03.09.2020
21:41

Kruzenje sa desna na levo nema smisla, mora kroy sredinu lopta. Vezni igraci moraju da se vrate i organizuju napad ne da seve prepuste odbrani koja to ne ume a to joj nije ni posao

avatar
miki2
Thursday, 03.09.2020
21:39

igra bez ideje. Bolje da se povucemo i cekamo kontru ono besomicno kruzenje sa leve na desnu stranu nema nikakvog smisla. Sredina terena i napad nikad da se vrate da preuzmu loptu i da krenu napad a odbra ne ume da kreira a to i nije ni posao. Razmak izmedju linija ogroman.