Poluvreme - Nišlije, buđenje! Zvezda drži lekciju, Ristić održava neizvesnost! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.02.2021.
16:23
Izvor: Sportske.net

Vođstvo Crvene zvezde u Nišu.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta u Nišu u okviru 21. kola Super lige Srbije ekipa Crvene zvezde vodi protiv Radničkog rezultatom 0:1. 

U 10. minutu velika šansa za Crvenu zvezdu, Kanga je glavom poslao loptu kroz odbranu Radničkog, ona je došla do Bena koji ne koristi situaciju jedan na jedan sa golmanom Ristićem koji mu je odbranio udarac. 

Četiri minuta kasnije Ristić je ponovo dobro reagovao nakon što je Pavkov imao šansu, svemu je prethodila ruka Gavrića koju nije video sudija Simović. 

Nastavila je Zvezda sa napadima po izuzetno teškim uslovima za igru, Kanga je ponovo pronašao Bena na desnoj strani, fudbaler sa Komora se namestio na levu nogu i prebacio gol iz izgledne situacije. 

Šanse pred golom Ristića su se ređale kao na traci, a gol smo videli u 27. minutu meča. Tada je bio korner, kombinacija i centaršut, Pavkov i Ristić su se sudarili, a na drugoj stativi je Ivanić čekao odbitak koji ponovo postiže gol za 0:1. 

Gavrić je imao dve uzastopne šanse u roku od dva minuta, mogao je da donese ogromnu prednost crveno-belima, a Ristić je rastao u junaka Radničkog iz minuta u minut. 

Ono što boli navijače Radničkog, ali i prvih pratilaca Crvene zvezde, jeste nemoć fudbalera iz Niša na polovini Beograđana, Borjan praktično nije imao nikakav posao u prvih 45 minuta. Jedini ozbiljan pokušaj jeste onaj iz slobodnog udarca Petra Đuričkovića.

Sa druge strane, ni Zvezda nije pretila u poslednjih desetak minuta poluvremena. 

Videćemo da li će se nešto promeniti u nastavku. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke