Poluvreme od 52 minuta na ''ćelavom'' terenu - Povrede, kartoni, Partizan ne koristi ogromnu pomoć sa tribina!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.02.2024.
14:54
Izvor: Sportske.net

Crno-beli danas imaju bolju podršku nego u Humskoj.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U Ivanjici je završeno prvo poluvreme utakmice 20. kola Superlige između Javor Matisa i Partizana, a rezultat je 0:0.

Tribine su odlično popunjene, uglavnom navijačima Partizana koji pružaju gromoglasnu podršku svojim ljubimcima, ali oni u prvih 45 minuta nisu uspeli da nađu put do mreže Javora, čak ni da stvore neku ozbiljniju priliku.

Meč se igra na lošem terenu, možemo samo da zamislimo kako bi izgledao da su vremenski uslovi onakvi kakvi su obično u ovo doba godine. I to otežava posao igračima dva tima, a primetna je i nervoza na terenu, bilo je i nekoliko oštrih startova na obe strane, pa i povreda.

U 29. minutu videli smo sudar glavama u skoku koji su imali Dukure i Trifunović, prošli su i jedan i drugi sa posekotimana, pa je usledio novi prekid meča od dva-tri minuta. Posle ukazane pomoći, ispostavilo se da je Dukure nešto gore prošao, nije mogao da nastavi meč i umesto njega priliku je dobio Stefan Marjanović.

Najveća opasnost po gol Ivanjičana viđena je u 40'. minutu kada je Natho odlično centrirao sa desne strane u kazneni prostor, lopta je išla ka Markoviću, ali u poslednjem trenutku požrtvovani štoper Javora Leandro Pinto uspeva da zahvati tu loptu glavom i pošalje je u korner.

Na ulasku u 45. minut iznenadna prilika za Javor posle ispucavanja lopte od strane golmana Manojlovića, lopta je došla do dolmagića u kaznenom prostoru Patizana, ali njegov udarac nije bio precizan, lopta je završila preko gola.

Sudija Ilić je zbog čestih prekida produžio prvo poluvreme za sedam minuta, ali nije bilo većih uzbuđenja, ostalo je 0:0 na poluvremenu.

A da sve bude još ilustrativnije, 0:0 je i u šutevima u okvir gola...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke