POLUVREME - Odličan derbi, rezultat najrealniji!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.04.2024.
18:52
Izvor: Sportske.net

Dobar meč do sada!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta 173. večitog derbija rezultat je nerešen - 1:1!

Utakmica je kasnila nekoliko minuta zbog dimne zavese koju su prouzrokovali navijači jednog i drugog tima, a već na startu Partizan ofanzivniji, ozbiljna šansa za Baždara i fenomenalna intervencija Glazera koji je odbranio zicer napadaču crno-belih. 

Zvezda je pripretila preko Stamenića na drugoj strani, a onda i preko Bukarija koji je prošao trojicu, a onda promašio gol iz veoma izgledne situacije. 

Onda je usledila kazna. 

Partizan je poveo posle sjajne akcije, Aranđel Stojković je dobro prošao po desnoj strani, uputio centaršut, a na pravom mestu je bio Samed Baždar koji pogađa za 1:0. 

Samo tri minuta je trajala radost crno-belih. 

Posle jedne akcije Crvene zvezde, Mirko Ivanić je sklonio loptu pre golmana Krunića koji je neoprezno reagovao i napravio faul, pa je sudija Ilić pokazao na belu tačku. 

Siguran izvođač bio je Gelor Kanga. 

Velika šansa za Partizan u 28. minutu utakmice, dobro je tekla kontra, Zahid je pronašao Goha koji je ulazio ka desnoj strani, šutirao u bliži ugao golmana Glazera i pogodio stativu. 

Dva minuta kasnije je pokušao Mirko Ivanić, šutirao je levom nogom pored gola, a onda pokušaj Bukarija u 37. minutu, lopta je prošla par metara pored gola. 

Imao je fudbaler iz Gane i odličnu šansu u poslednjem minutu prvog poluvremena, ali je golman Krunić ponovo izašao kao pobednik. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke