Poluvreme - Opet taj Suma, ''pleše'' i u Surdulici! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.12.2019.
13:47
Izvor: Sportske.net

Partizan bolji rival u Surdulici i zasluženo vodi posle prvog poluvremena,

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Na kraju prvog dela sezone, Partizan danas gostuje u Surdulici, gde protiv domaćeg Radnika vodi posle prvog poluvremena sa 1:0.

Vodeći gol za crno-bele postigao je Sejduba Suma u 31. minutu, na sličan način kao i protiv Astane u četvrtak u Humskoj. Ponovo je njegov prvi pokušaj izblokiran, ali je iz drugog pronašao put do mreže.

Mogao je Suma i u 16. minutu da se upiše u strelce, bila je to još jedna njegova bravura, ''dar-mar'' u kaznenom prostoru domaćina, maestralno je obišao golmana, a onda je jedan fudbaler Radnika izbio loptu sa gol linije (rukom u padu?). Potom lopta dolazi do Asana, koji je takođe zaustavljen na gol liniji, ni Sadik zatim ne uspeva, a akcija se konačno završava nepreciznim šutem Tošića.

Partizan je imao inicijativu u većem delu prvog poluvremena, novu šansu je imao i Sadik, ali za sada nije uspeo da se upiše u strece.
--
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 15.12.2019
15:09

Gde je kraljica,sta kaze zanderu se sklonili iz subotice,jel sad nekvalitet igraca surdulice ili je namerno promasio loptu da date gol?

avatar
REVØLT
Sunday, 15.12.2019
14:49

Dva cista penala (ruka i faul nad Urosevicem u akciji posle te), a pitanje je i cime je igrao onaj drugi na gol-liniji kao i da li je Asano bio u ofsajdu, ovo za Sadika na kraju nisam video. Isto tako, mislim da nije bio faul nad Sadikom u onom karambolu, cak je mozda ponovo i simulirao sto mi se ne svidja kod njega.