Poluvreme: Ovo nije Zvezda iz prošle sezone, u čemu je problem?

Autor: Darko Mitrović
petak 16.07.2021.
20:51
Izvor: Sportske.net

Ima još 45 minuta da crveno-beli promene ovaj utisak.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Derbi prvog kola Superlige Srbije počeo je u 20 časova na našem najvećem stadionu, a rezultat na semaforu je i posle 45 minuta onaj početni, Crvena zvezda - Vojvodina 0:0.

Eksperiment sa Krstovićem u špicu nije se za sada isplatio treneru Stankoviću, nije Zvezda bila onako opasna i ubojita kao što je to činila tokom prošle sezone, pa su i golovi izostali.

Dugo nije bilo ni šuta u okvir gola, niti je Zvezda uspevala da se izbori za veći broj kornera, što je do sada bilo njeno veoma jako oružje. Na drugoj strani, prva, i to ozbiljna opasnost po gol Zvezde viđena je u 30. minutu kada je Veljko Simić povukao kontru, ispred kaznenog prostora se lepo oslobodo protivničkog igrača, pa uposlio Topića koji šutira sa ivice kaznenog prostora. Golman Borjan odbija loptu do Mrkaića koji iskosa sa desne strane vraća za Cucina, a ovaj šutira pored gola, s tim da je lopta zakačila jednog od Zvezdinih igrača, pa su gosti morali da se zadovolje kornerom.

Tek u samom finišu poluvremena, Zvezda postaje opasnija, Ben je u 43. minutu imao odličnu priliku sa nekih sedam-osam metara, ali je stativa sprečila Zvezdino vođstvo. U narednih par minuta do poluvremena usledilo je još nekoliko Zvezdinih pokušaja, pretili su i Ivanić i Katai, ali nisu bili dovoljno precizni.

*

*

*

*

*

*



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke