Poluvreme: ''Parni valjak melje''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.09.2021.
21:05
Izvor: Sportske.net

Crno-beli stvaraju šanse, daju golove, nova pobeda je već na vidiku.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme u Humskoj, Partizan vodi protiv Spartaka sa 2:0.

Strelac je i ovoga puta bio napadač crno-belih Rikardo Gomeš koji je stigao do brojke od 15 golova od početka sezone, od toga 11 u superligi.

Kvinsi Menig je u 14. minutu prihvatio loptu na levoj strani, a onda je pravovremeno poslao u sredinu za Rikarda Gomeša koji je ušao u kazneni prostor, predriblao i svog čuvara i golmana Dubljanića, a onda sa gol-linije zakucao loptu u mrežu - 1:0.

Prvu veliku priliku Spartak je imao u 27. minutu kada su gosti probili po desnoj strani, Dunđerski je pronašao usamljenog srećkovića koji sa oko 14 metara šalje loptu preko gola.

Dva minuta kasnije Menig je napravio ''dar-mar'' u kaznenom prostoru Spartaka, svog čuvara je ''poslao po burek'', a onda sa leve strane uputio loptu ka Rikardu koji je ovoga puta za trenutak zakasnio i ova prilika je propala.

Raspoloženi Menig je u 38. minutu mogao do gola posle akcije Zdjelara i dodavanja sa leve strane, holandski napadač se ovoga puta našao u sredini, ali je njegov pokušaj uspeo da zaustavi golman Dubljanić.

Partizan je nastavio sa napadima i novim prilikama, u 42. minutu je pripretio i Obradović posle lepe asistencije Šćekića, a u tim trenucima je Bibars Natho protestovao kod sudije zbog nedosuđenog jedanaesterca. Nije to imalo efekta, ostalo je 1:0, ali samo do ulaska u nadoknadu vremena.

Tada je usledio još jedan odličan prodor brzonogog Meniga po levoj strani, još jedna njegova upšotrebljiva lopta u kazneni prostor koju je ovoga puta dočekao Nikola Terzić na drugoj stativi i poslao loptu u mrežu - 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke