Poluvreme: Partizan drži stvari pod kontrolom, Vojvodina bezopasna

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.07.2021.
21:48
Izvor: Sportske.net

Borbena utakmica bez mnogo šansi, crno-beli još jednom ''na vreme'' dali gol.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme derbija drugog kola Superlige, Vojvodina - Partizan 0:1.

Crno-beli su poveli već u četvrtom minutu igre posle akcije Lutovca po desnoj strani, potom su usledili pokušaji Jovića i Holendera koji su izblokirani, lopta potom ponovo dolazi do Lutovca koji je uočio Natha, a Izraelac sa petnaestak metara šalje neodbranjih šut pod prečku Simićevog gola - 0:1.

Partizan je u meč ušao bez dosadašnjeg kapitena Vladimira Stojkovića koji se seli u saudijsku Al Fejhu, ali je i večeras uz ekipu u Novom Sadu i navijači Partizana su ga ovacijama dočekali.

Pomenuti Lutovac danas menja povređenog Miljkovića na desnom beku, a tako će najverovatnije biti i u četvrtak u Slovačkoj, s obzirom da Marko Živković zbog suspenzije iz 2014. mora da propusti još jedanm evropski meč.

Desetak minuta posle vodećeg gola, tražili su penal fudbaleri Partizana kada je Rikardo šutirao, lopta je u ruku pogodila Cucina, ali sudija Novak Simović je pokazao da se igra nastavi, verovatno jer je Cucin bio okrenut leđima, ali ovo je svakako situacija za analizu.

Do kraja poluvremena bez ozbiljnijih prilika na obe strane, uz veliku borbu za svaku loptu. Tek u nadoknadi vremena još jednom Natho preti, ali ovoga puta Simić hvata loptu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke