POLUVREME - Partizan napada, ali ne vredi! Natho ''nokautirao'' Atala na gol liniji!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.09.2022.
21:49
Izvor: Sportske.net

Francuski tim vodi još od drugog minuta meča.

Sportske.net/Jovana Strinić
Sportske.net/Jovana Strinić

Povezane vesti

Na stadionu u Humskoj u toku je utakmica drugog kola Lige konferencija, a posle prvih 45 minuta Partizan - Nica 0:1.

Tek što je utakmica počela, gosti su uspeli da povedu. Igrao se drugi minut meča, ekipa Nice je atakovala po levoj strani, ušli su u kazneni prostor gde je loptu primio levi bek Brajan koji je pored velikog broja Partizanovih igrača uspeo da pronađe dovoljno prostora da loptu iskosa sa leve strane pošalje u suprotni ugao Popovićevog gola - 0:1.

Partizan je posle primljenog gola pokušao da izvrši pritisak na protivničkoj polovini, trudili su se crno-bele, najagilniji su bili Dijabate i Rikardo, dok je Natho bio nekako van ritma u većem delu prvog poluvremena.

Nekoliko kornera su iznudili fudbaleri Partizana u ranoj fazi meča, ali iz tih situavija nisu uspevali da ozbiljnije ugroze gol gostiju.

Na drugoj strani, nova opasnost po gol Partizana dogodila se u 26. minutu meča, opet je Nica delovala po levoj strani, Labord je sada imao prostora da uputi udarac, ali ovoga puta je golman Popović uspeo nogom da zaustavi oštar udarac po zemlji.

Dva minuta kasnije je i Dante opasno pripretio posle centaršuta Tirama, bio je viši u skoku od Uroševića, ali je njegov udarac zaustavio golman Popović.

Najbolju šansu za izjednačenje Partizan je imao u 43. minutu meča kada je Dijabate probio po desnoj strani, Rikardov pokušaj je zatim izblokiran, a na kraju lopta dolazi do Natha koji gađa nebranjeni deo mreže za golmana Šmajhela, ali tu se našao Atal koga je lopta pogodila u glavu i uz mnogo sreće su gosti zadržali minimalnu prednost.

Atalu se potom par minuta ukazivala pomoć jer ga je ovaj Nathov snažan udarac prilično ošamutio, ali desni bek Nice je sačuvao mrežu svog tima.

Dodajmo da je pre početka meča na stadionu u Humskoj odata pošta nedavno preminulom kompozitoru Korneliju Kovaču, koji je pored brojnih svojih nezaboravnih dela komponovao i Partizanovu himnu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke