POLUVREME - Partizan nije mogao da priđe golu, ali se onda pojavio Bibars Natho!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 06.11.2022.
20:16
Izvor: Sportske.net

Domaći su držali konce igre u svojim rukama, ali...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U prvom poluvremenu utakmice videli smo dva šuta u okvir gola i dva gola, po jedan na obe strane u derbiju 18. kola Super lige Srbije koji igraju TSC i Partizan. 

Nije prošlo ni 80 sekundi od početka utakmice, Partizan je gubio. 

Ekipa TSC-a je iznenada ušla u veoma dobru šansu preko Đakovca koji je malo promenio kurs, zaobišao je golmana Popovića, ali je uspeo nekako da uputi povratnu loptu i da pronađe Pavla Ratkova koji zakucava loptu u mrežu za 1:0. 

TSC je bolje izgledao na terenu, video se i umor kod crno-belih, posebno mislimo na Dijabatea i Rikarda koji su bili neprimetni. 

Tek negde od 30. minuta Partizan je pokazivao želju da napadne, ali domaći su večeras rešeni da naprave velike probleme crno-belima i nisu im dozvolili da zaprete ozbiljno. 

Crno-beli nisu imali niti jednu stopostotnu šansu, ali ni one šanse koje nazivamo "poluprilikama", svega par centaršuteva, jedan korner, sve je to bilo mršavo za bilo kakav učinak sve do tog 42. minuta. 

Tada je Partizan konačno izjednačio, a strelac je bio Bibars Natho. Rikardo je konačno uspeo da se probudi, vratio je pas za Izraelca koji pogađa sa distance za 1:1!

Upravo to je bio konačan rezultat prvog poluvremena, niko nije pretio do kraja i čekamo još boljih drugih 45 minuta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke