POLUVREME - Partizan ponovo daje znake života!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 29.09.2024.
17:48
Izvor: Sportske.net

Možda su ovo neki novi momenti za klub iz Humske.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta meča u Lučanima, Partizan vodi protiv Mladosti rezultatom 2:1.

Retko kada su "crno-beli" imali manju ulogu favorita u Lučanima kao danas, međutim igre prikazane tokom prvog poluvremena čini se da je na putu da prekine niz od osam utakmica bez trijumfa.

Ekipa je pod vođstvom privremenog rešenja Branka Vukašinovića delovala ofanzivno od samog početka meča, a početnu inicijativu Partizan je krunisao golom Mihajla Ilića u 12. minutu posle kornera Antića s desne strane.

Usledio je nešto mirniji ritam, Mladost nije uspevala da pronađe rešenje u fazi napada, dok je gost na dobar način iskoristio prostor koji su ostavili domaćini.

Akciju je u 26. minutu povukao Zahid, lopta je stigla do Kovača koji je uposlio Đorđa Jovanovića, a napadaču nije bilo teško da rutinski matira nemoćnog Stamenkovića.

Mogao je Jovanović do još jednog gola nedugo nakon toga kada je loše zahvatio loptu posle centaršuta Zubairua, dok je Zahid nakon toga pogodio stativu.

Na drugoj strani uzvratio je Ćirković čiji je udarac uspeo da zaustavi Jovanović, a Zubairu je zatresao prečku, što je kaznio Aleksandar Pejović golom u poslednjim trenucima poluvremena sa penala koji je skrivio Mujakić.

Deca Partizana izgleda da su pokrenula Parni valjak...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke