Poluvreme - Partizan se muči, Sadik i Asano promašuju! Odzvanja Stanojevićevo pitanje svom napadaču!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.09.2020.
19:48
Izvor: Sportske.net

Crno-beli jesu bolji tim, to se vidi, ali rezultat za sada ne pokazuje...

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Kišinjevu, Sfintul - Partizan bez golova, 0:0.

Partizan je svih 45 minuta imao inicijativu, pritiskao protivnika, ali nije nalazio put ka mreži ekipe Sfintula.

Pogotovo se to odnosi na Umara Sadika, koji je u više navrata bio u izglednim situacijama, ali uvek je u završnici pravio potez više i dozvoljavao protivničkim igračima da ga ometu u odsudnim trenucima.

''Kako da damo gol ako ne šutiramo?'', uzviknuo je trener Partizana Aleksandar Stanoijević posle jednog od Sadikovih petljanja u kaznenom prostoru domaćina.

Uz njega je i Asano imao dve vrlo dobre prilike, prva oči u oči sa golmanom, ali je neuobičajeno loše reagovao.

Na drugoj strani, jedna ozbiljna pretnja. U 33. minutu Zdjelar je nespretno reagovao posle centaršuta domaćih sa leve strane, ali srećom Stojković je bio na mestu, pretio je autogol.
-
Baner 8
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Thursday, 17.09.2020
22:13

Sadik od 50 miliona. Terza je kriv

avatar
Realni Arthur
Thursday, 17.09.2020
20:55

Dobro be, ovo je vise zalosno, ja ne mogu ocima da verujem, imati u timu Markovica, Sumu, Natka, Asana, Sadika, Zdjelara, i igrati ovako neorganizovano i neplodno, auuuu 20 prilika i nema gola, a visi u vazduhu sve vreme! Ovo ne mirise na dobro, mada nemam najmanju sumnju da ce Partizan da prodje, ali ovo je zaista zalosno, odvratno a posebno ovaj komentatoru RTS me kida zivce, kao sve je ok, sad fizicka sprema dolazi do izdrzaja, ovo ono..! Kako god, dobro da ne igram prognoze jer bi se prevario debelo, jer sam bio ubedjen da Partizan resava ovo bez problema. Da sam Stanojevic sutra u 5 u jutru svi napdaci na trening kao nekada Vujosevic! Ne znam o cemu se radi, da li je do htenja, jer znanje imaju to svako zna, ali ovo veceras je da dobijes ocnu bolest, Ajde bre vise dajte taj gol sada i zavrsite ovu muku! Srecno!

avatar
Petar Petar
Thursday, 17.09.2020
20:06

Ma bravo bre, bas kao u nasoj ligi. Umesto da vodis bar tri razlike ti se crtas za kiks. Neverovatno je ko sve moze da se odbrani Partizanu, a da bukvalno nista ne uradi osim sto ceka da ovi nasi zabrljaju. Strasno vise i ne znam dokle vise. Ovi u rangu srpskoligasa, ne znaju gde se nalaze i onda ovi iz Partizana ne umeju da sacuvaju bar malo smirenosti i koncentracije da odigraju dva pasa i jednom uspeju nekako da pogode loptu kako treba kad sutiraju i zatvore utakmicu. Ovo samo Partizan moze da priredi da ovakvi amateru uopste imaju trunku nade da mogu do ikakvog rezultata povoljnijeg od pet golova u svojoj mrezi. Sadik covek loptu ne moze da pogodi po sredini sve je udara po "coskovima", onaj Stevanovic od trideset kontakta sa loptom 25 je vratio loptu unazad, tri puta nije uspeo da je zaustavi i dva puta je poslao nikom...

avatar
Realni Arthur
Thursday, 17.09.2020
20:01

Grobari, bez brige, ovo prolazite, jer ne dao Bog ovo da ne prodjete onda stvarno ne zasluzujete da igrate Evropu. Imam utisak da u linglong ligu nema slabije ekipe od ove, pa ovi nisu prosli centar, jedino Zdjelar je bio rizican po Stojkovica, inace kod njih tamo nema ni ko da daje gol covece! Mene jedino cudi i zgrozava koliko cistih situacija za gol a ovaj Sadik ko da ima vezane noge, pa i Asano. Jedino Natko, SUma ili Stevanovic da resi ovaj mec. Mozda nisam analiticar ali ovakvu slabu ekipu nisam odavno video, jeste da se brane organizovano ali to im je maksimum, mora jednom da im padne koncentracija ali mene brinu propustene prilike. Srecno Partizane od Zvezdasa!

avatar
Petar Petar
Thursday, 17.09.2020
21:39

Ma gde se brane? Pa oni nista nisu odbranili, sve su ovi nasi panjevi radili - i naprave sansu i upropaste je. Ovo je tuga, ne kako izgledamo na terenu, ali koliko ne umemo da resimo ovakve ekipe je za oooozbiljnu analizu. Znaci bilo kojoj ekipi iz nase lige daj da ima ovoliko prilika svaka bi dala minimum tri gola, POTPISUJEM. Ne kazem da bi svaka ekipa iz nase lige mogla ovoliko sansi da im napravi, ali kada bi uspela mec bi bio zavrsen u prvih pola sata, a mi ga garant ne bi ni dali da nije bilo ovog penala koji je sudija mogao i da ne svirne lagano.