POLUVREME - Partizan uzvratio udarac!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.10.2024.
16:48
Izvor: Sportske.net

Kako je počelo, crno-beli imaju odličan rezultat u Novom Pazaru.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Derbi 12. kola Superlige igra se ovog popodneva u Novom Pazaru, gde je domaći tim, nažalost bez prisustva publike, dočekao ekipu Partizana.

Posle prvih 45 minuta rezultat je 2:2!

Posle četiri minuta igre, pored terena su počeli da odjekuju topovski udari, što je bio vid protresta navijača Novog Pazara jer se utakmica igra bez prisustva publike.

Sudija Milanović je prekinuo meč u tim trenucima, ali se posle par minuta sve smirilo i stekli su se uslovi za nastavak meča.

Pazarci su poveli posle samo 16 minuta igre. Bila je to brza akcija domaćih preko Mesarovića, ali i očajna reakcija odbrane Partizana, lopta je kroz sredinu prošla pored Ilića, stigla do Đuranovića koji sa desetak metara šalje loptu u Jovanovićevu mrežu - 1:0.

Samo pet minuta kasnije, nekadašnji omladinac Partizana Dragan Bojat je duplirao prednost domaćeg tima - 2:0!

Bojat je na desnoj strani ostao ''zaboravljen'' i nije propustio priliku da kazni i ovaj propust defanzivaca Partizana!

Partizan je svoju najbolju akciju od početka meča izveo u 28. minutu kada je Kalulu sa leve strane ubacio loptu u kazneni prostor ka Stefanu Kovaču koji petom vraća na ivicu kaznenog prostora za Natha, a Partizanov Izraelac nedovoljno jako šutira, pa golman Popović nije imao težak zadatak da zaustavi taj udarac.

Nastavili su crno-beli sa napadima, a mrežu Pazaraca su uspeli da zatresu u 38. minutu meča. Crno-beli su kroz sredinu probili odbranu domaćina, Natho je uposlio Jovanovića čiji šut je golman Popović odbio, baš kao i odbijenu loptu koju je zatim Natho uputio, a posle nove odbrane golmana domaćih lopta se odbija na desnu stranu do Zubairua koji uspeva da ga savlada - 2:1.

Mogao je Partizan samo minut kasnije do izjednačenja, kada je Popović još jednom sjajno reagovao posle šuta Natha, ali već u 41. minutu Stefan Kovač donosi izjednačenje gostima. Kalulu je napravio pometnju na levoj strani, pa prosledio loptu u sredinu za Natha, koji je dodao do Stefana Kovača, a ovaj koristi svoju priliku za 2:2! 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke