Poluvreme: Partizan već ubedljivo vodi, ima spornih situacija!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.03.2021.
17:56
Izvor: Sportske.net

Crno-beli grabe ka novoj pobedi u Superligi.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena na Banjici, Partizan protiv domaćeg Rada vodi sa 2:0.

Partizan je delovao pomalo bezidejno u napadu tokom prvih dvadesetak minuta, ali u 24. minutu Takuma Asano je protutnjao po desnoj strani, ušao u sredinu odakle je uposlio Holendera u kaznenom prostoru, a napadač crno-belih je iskosa sa desne strane poslao loptu u suprotni ugao gola golmana Kahrimana - 0:1.

Devet minuta kasnije, sporna situacija pred golom Partizana. Tučević je sa desne strane izveo slobodan udarac, centrirao je u kazneni prostor, gde je loptu zahvatio Ciger, a golman Partizana Aleksandar Popović je uz dosta muke uspeo da tu loptu zaustavi na gol liniji. Sporno je što su ''Građevinari'' smatrali da je lopta već prešla liniju u trenutku kada ju je Popović izbacio u polje, nešto slično onoj situaciji iz večitog derbija od pre dve i po godine u Humskoj, kada je Boaćiju priznat gol posle odbrane Stojkovića.

Odmah zatim usledila je nova akcija Partizana, lopta je posle lošeg centaršuta Asana sa desne strane stigla na suprotnu, kod Lazara Markovića, ovaj je ubacio u kazneni prostor, gde je Holender propustio, a iza njega prihvatio Natho i poslao u mrežu - 0:2.

Golove pogledajte OVDE.

Pred kraj poluvremena sporan detalj i iz kaznenog prostora Rada, kada je Holendera protivnički igrač zakačio po stopalu, napadač Partizana je pao, ali sudija Lukić nije pokazao na belu tačku.


-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke