POLUVREME - Partizanova deca uče protiv Mladosti, otvoren fudbal u Beleku

Autor: Nemanja Janošev
petak 20.01.2023.
15:48
Izvor: Sportske.net

Po gol na obe strane.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana igraju nerešeno (1:1) u prvom poluvremenu test meča sa Mladosti u Beleku.

Dan  pošto su odigrali pripremnu utakmicu sa Ahmatom iz Groznog, fudbaleri Gordana Petrića imaju nesvakidašnju proveru protiv ekipe iz Super lige Srbije – lučanskom Mladosti.

Crno-beli su na teren kompleksa u Antaliji izašli sa vrlo mladim sastavom u vidu momaka koji su za potrebe ovih priprema prekomandovani iz Teleoptika. U pitanju su golman Matija Gočmanac, te Luka Subotić, Mihajlo Ilić, Mateja Stjepanović, Janko Jevremović, Samed Baždar...

Partizan je bio taj koji je imao više loptu u svojim nogama, ipak, bilo je tu dosta grešaka u predaji lopte, čime su prouzrokovane kontre Mladosti koja je na taj način često pretila. Testirao je Petrić u prvih 45 minuta nekoliko različitih formacija, igračima rotirao pozicije... Srpski vicešampion je do pogotka došao posle kornera Pantića i skoka Mihajla Ilića na prvoj stativi. On je glavom vrlo lepo pogodio mrežu Samčovića u 17. minutu

Ali, nedugo zatim,  u 22. minutu, Mladost je odgovorila posle penala. Mladi Jojić je konvertovao taj udarac u izjednačenje.

Nije tu bilo pregršt prilika sve do same završnice prvog dela kada su oba tima pogla do pogotka.  Sjajnu šansu prvobitno je imao Kristiajn Belić pošto je iskreirao prostor za udarac, ali je Samčović paradom sprečio novo vođstvo beogradskog tima, a potom je i Mladost bila blizu gola, no Mirićev udarac je prošao pokraj stative.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke