POLUVREME - Pešić ne staje, Mijatović blista!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 30.10.2022.
17:49
Izvor: Sportske.net

Dominantna ekipa Miloša Milojevića mogla je i ubedljivije da vodi.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vode sa 0:1 na poluvremenu utakmice 17. kola Super lige Srbije protiv Kolubare.

Opasna je Crvena zvezda u Lazarevcu, očekivano, znatno bolja od svog domaćina koji se brani s svim raspoloživim snagama. 

Srpski šampion je od starta nametnuo inicijativu, uz dominaciju i tek u finišu slomio otpor svog rivala. A, nije da nije bilo prilika da se mreža Stanivukovića zatrese i ranije...

Aleksandar Pešić je imao prvu odličnu situaciju kada je drop-kikom gađao tik pored mesta gde se spajaju prečka i stativa u 6. minutu. Zatim, tu su bili udarci Srđana Mijailovića i El Fardu Bena sa distance, a izdvaja se prilika koju je imao Mirko Ivanić posle prelepog dodavanja Jovana Mijatovića, momka koji je po prvi put starter u seniorskom crveno-belom dresu.

Upravo je on bio centralna figura susreta do sada budući da se pomno pratio svaki potez novog Zvezdinog "bisera". Činio je par napadača sa Pešićem, bio nešto povučeniji, spuštavši se po loptu, ali i na krila odakle je usmeravao igru ka saigračima. Bez straha i ustručavanja do sada s jednim solidnim udarcem sa 25 metara.

Uspeo je da asistira u samom finišu prvog dela kada je prihvatio loptu na dvadesetak metara, okrenuo se ka golu i pružio pas za Pešića koji produžava seriju svojih golova.

Milojevića je mogla da zabrine povreda šake Strahinje Erakovića koja je zavijena, ali mladi defanzivac neometano igra iako su bolovi prisutni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke