POLUVREME - Pola sata ''uspavanke'', pa penal za Zvezdu! A onda još jedan gol...

Autor: Darko Mitrović
subota 30.03.2024.
16:47
Izvor: Sportske.net

Iznenada se Zvezdi ukazala šansa - sa bele tačke...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda danas gostuje u Ivanjici gde igra protiv domaćeg Javor Matisa, a posle prvog poluvremena rezultat je 2:0 za beogradske crveno-bele.

Ivanjičani su se odlično držali u najvećem delu prvog poluvremena, Zvezda da gotovo nije ni pripretila od početka meča, ali onda jedna naizgled bezazlena situacija u kaznenom prostoru Javora rezultirala je dosuđenim jedanaestercem za Crvenu zvezdu.

Lopta koja je visoko odskočila na nekih petnaestak metara od gola pogodila je u ruku Ilića iz Javora, a sudija Danilo Nikolić je na intervenciju iz VAR sobe otišao da pogleda snimak i - pokazao na belu tačku.

Kanga je u svom stilu, snažnim i preciznim udarcem iz penala savladao golmana Manojlovića i doveo Zvezdu u vođstvo.


Ovakva odluka arbitra izazvala je veliko nezadovoljstvo među Ivanjičanima, pa je nekoliko minuta kasnije zbog protesta isključen Milovan Milović, pomoćni trener Javora.

A dok su Ivanjičani postajali sve nervozniji, Zvezda je stigla i do drugog gola. Najlepša akcija na utakmici, Endiaje je petom uposlio Ivanića koji je ušao u kazneni prostor, a onda nesebično asistirao za Hvanga koji rutinski završava akciju i donosi gostima dva gola prednosti.


Ubrzo je usledilo poluvreme, a prilikom odlaska u svlačionicu kamere Arene sport su ''uhvatile'' žestok dijalog trenera Javora Radovana Ćurčića sa arbitrom, pa izgleda da nezadovoljstvo Ivanjičana postaje sve veće...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke