POLUVREME - Preporođeni Zubairu, ali poništena mu je golčina! Tekstilac se sa bele tačke vratio u igru!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2024.
19:25
Izvor: Sportske.net

Crno-beli poveli, ali Antićevo igranje rukom moglo bi skupo da ih košta.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme u Humskoj, Partizan je na povratničkom debiju trenera Sava Miloševića dočekao ekipu Tekstilca, a posle prvih 45 minuta rezultat je 1:1.

Bolju igru od početka meča crno-beli su krunisali u 39. minutu kada je Zahid asistirao za sve boljeg Zubairua koji je savladao golmana Braća za 1:0.

Mogao je Đorđe Jovanović u 42. minutu da usvostruči vođstvo crno-belih pošto je na dodavanje Natha kroz sredinu izbio potpuno sam ispred golmana gostiju, ali je Brać uspeo nogom da odbije loptu do Grimalda koji nije uspeo da je iskontroliše i pošalje u nebranjenu mrežu.

A onda, šok za crno-bele!

Igrao se 45. minut meča kada Nikola Antić potpuno nepotrebno loptu zahvata rukom u kaznenom prostoru crno-belih, a sa bele tačke Davidović samouvereno izvodi jedanaestrerac i pogađa mrežu Jovanovića za izjednačenje na 1:1. Bio je to jedini šut gostiju u okvir gola.

Međutim, ostalo je još vremena da Zubairu vrati stvari na svoje mesto!

Golčina Partizanovog krilnog igrača koji je primio loptu na desnoj strani, a onda prišao do ivice kaznenog prostora i u stilu Arjena Robena poslao neodbranjiv projektil u mrežu.

Međutim, ponovo je reagovala VAR sobe i posle provere je utvršeno da je Zubairu bio u ofsajdu - ostalo je 1:1!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke