Poluvreme - Rezultat odličan, Natho magičan, ali može Partizan mnogo bolje

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.07.2021.
21:32
Izvor: Sportske.net

Još 45 minuta borbe, domaći se i dalje nadaju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana vode posle prvog poluvremena revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv domaćeg DAC-a u slovačkoj rezultatom 1:0. Računajući i isti rezultat iz prve utakmice, Partizan u ukupnom skoru za sada ima dva gola prednosti.

Vodeći gol u večerađnjem meču postigao je Danilo Pantić u 20. minutu meča, posle kornera sa desne strane, a onda i odlične Nathove asistencije. Izraelac je pronašao usamljenog Pantića na ivici kaznenog prostora, a vezista crno-belih je preciznim udarcem savladao Jedličku.

Partizan je u meč ušao, bar se takav utisak stekao, sa namerom da zadrži stečenu prednost, bez prevelikog pritiska na protivničkoj polovini.

Prva pretnja po gol Partizana viđena je već u trećem minutu, kada je Vera pokušao sa desne strane dsa iznenadi Popovića, ali je golman Partizana izbio loptu u korner.

Loša reakcija, pa prekršaj s leđa nad Verom - epilog žuti karton za Vujačića već u 16. minutu meča.

Štoper Partizana je večeras daleko od svog nivoa, prilično je nesiguran, a domaći u 26. minutu preko Zuberua propuštaju stopostotnu priliku za izjednačenja, upravo posle novog kiksa Vujačića. Šarani Zuberu je izbio sam ispred Popovića, ali je mladi golman Partizana uspeo da spreči siguran gol.

Na samom kraju poluvremena, stopostotna šansa za Partizan koju je opet kreirao maestralni Natho, ali ovoga puta Rikardo pogađa stativu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke