Poluvreme - Rikardo Gomeš za sva vremena! Partizan ne odustaje od titule!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.05.2022.
21:20
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana pomera granice, od danas je rekorder crno-belih po broju golova u sezoni.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dugo smo čekali na početak utakmice između Voždovca i Partizana, znate da je trebalo da se odigra od 16.30, ali je zbog lažne dojave o podmetnutoj bombi na stadionu moralo da dođe do pomeranja termina na 20.30h.

Ali, to nije smetalo ekipi Partizana, a pogotovo Rikardu Gomešu, koji je svojim golovima doneo crno-belima vođstvo od 2:0 na krovu TC ''Stadion''.

On je već u prvom minutu zatresao mrežu domaćina, ali taj gol nije priznat posle provere u VAR sobi zbog minimalnog ofsajda. 

Problem za Partizan bila je povreda Bibarsa Natha koji je u 22. minutu morao da izađe iz igre zbog povrede, a zamenio ga je Filip Holender.

Sedam minuta kasnije Partizan je poveo, Rikardo Gomeš je savladao golmana Krunića sa bele tačke. Ništa ovoga puta nije bilo sporno, penal za Partizan je Rikardo i iznudio i izveo, a ovim pogotkom napadač crno-belih je postavio novi klupski rekord od 36 postignutih golova u sezoni i nadmašio dosadašnjeg rekordera Mateju Kežmana.

Ni tu se Rikardo nije zaustavio. Nikola Terzić je u 40. minutu bio u prodoru, lopta je jednog igrača Voždovca pogodila u ruku i za sudiju nije bilo dileme - penal za Partizan.

Izveo ga je Rikardo, snažno i precizno za 2:0 i svoj 37. gol ove sezone!

Mogao je Part

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke