Poluvreme - Rikardo prekinuo Partizanovo mučenje!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.03.2022.
17:54
Izvor: Sportske.net

Crno-beli ne blistaju, ali su uspeli da povedu. Gosti nisu bezopasni.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Humskoj, Partizan protiv lučanske Mladosti vodi sa 1:0.

Dugo su se crno-beli mučili, daleko je ovo od najboljih Partizanovih izdanja ove sezone, ali im je dovoljno za minimalno vođstvo.

U 21. minutu sporna situacija u kaznenom prostoru Partizana, napadač Mladosti Milan Bojović je pao posle kontakta sa Nemanjom Miletićem, usledila je provera u VAR sobi posle koje je odlučeno da nema osnova za najstrožu kaznu.

Partizan je potom pretio preko Jojića, pa Igora Vujačića posle prekida, imao je konstantnu inicijativu, ali su gosti iz Lučana uspešno odolevali.

Na drugoj strani, iskusni Bojović je imao odličan pokušaj u 35. minutu sa dvadesetak metara, deluje da je golman Popović zakačio loptu vrhovima prstiju, ali Lučanci nisu dobili korner.

Nova pretnja po gol Partizana viđena je u 39. minutu, kada je posle centaršuta Petrova sa leve strane, Milosavljević prihvatio loptu u kaznenom prostoru, ali je njegov udarac zaustavio golman Popović.

I kada se činilo da crno-beli imaju sve većih problema, Rikardo Gomeš je doveo Partizan u vođstvo!

Igrao se 42. minut meča, sa desne strane je odlično centrirao Lazar Marković, a Rikardo pored dvojice protivničkih igrača zahvata loptu glavom i pogađa levi ugao protivničkog gola. Lopta je najpre pogodila stativu i odbila se u mrežu - 1:0. Ovo je Rikardov 21. prvenstveni gol od početka sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 03.03.2022
18:11

Loše, loše, loše. Partizanu veoma primetno nedostaje pravi vođa na terenu. Neko poput Moreire, Sume, Ilića, ...