POLUVREME - Šerif pred debaklom u Humskoj, zašto Dušan Jovanović nije u prvom timu Partizana?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.11.2023.
18:49
Izvor: Sportske.net

Crno-beli već u prvih 45 minuta nadmašili prednost Šerifa iz prvog meča.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Omladinski tim Partizana večeras je u Humskoj dočekao ekipu moldavskog Šerifa, u revanš meču drugog kola šampionske staze U19 Lige šampiona.

Podsetimo, iako je Partizan i u prvom meču bio nadmoćniji rival, Šerif je taj meč dobio sa 2:0, ali večeras u Humskoj sve dolazi na svoje mesto i kvalitet ekipe trenera Nenada Stojakovića je došao do punog izražaja. Bar tokom prvog poluvremena koje je završeno rezultatom 3:0 za Partizan!

Supertalentovani napadač crno-belih Dušan Jovanović posle oporavka od povrede ponovo pokazuje svoj vrhunski kvalitet i zaista ne možemo, a da se ne zapitamo zbog čega on već nije priključen prvom timu, poput svojih saigrača iz omladinske ekipe, Mirčetića, Trifunovića, Stjepanovića ili Jevremovića.

Jovanović je doveo Partizan u vođstvo u 24. minutu na asistenciju Ognjena Ugrešića, a dva minuta kasnije već je bilo 2:0, kada je Trifunović posle akcije sa Mirčetićem zatresao mrežu.

Nastavio je Partizan sa napadima, a kao plod takve igre stigao je i drugi gol Dušana Jovanovića za 3:0 u 34. minutu meča i crno-beli sada imaju rezultat koji ih vodi u sledeće kolo!

Ali, ostalo je još 45 minuta, ne sme biti opuštanja, jer su gosti u 21. minutu pokazali da nisu bezopasni i tada je okvir gola spasao crno-bele. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke