Poluvreme - Srbi na terenu gube, ali oni na tribinama su oduševili planetu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 29.03.2022.
18:47
Izvor: Sportske.net

Igra koja nije za osudu, čekamo drugo poluvreme, Danci za sada bolji za taj gol.

EPA-EFE/Liselotte Sabroe
EPA-EFE/Liselotte Sabroe

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije posle prvih 45 minuta igre u Kopenhagenu gubi sa 1:0 od domaćina. 

Danska i Srbija su igrali egal utakmicu, ali su domaći imali nešto ozbiljnije prilike od kojih su jednu iskoristili i možemo reći i da zasluženo vode. 

Srbija je prva pripretila preko Kostića koji je šutirao ka golu sa 17 metara, ali je lopta promenila pravac i prešla preko gola nakon što je jedan defanzivac izblokirao Kragujevčanina. 

Agresivnost je karakterisala naše reprezentativce, posebno na polovini domaćina, ali su nam Danci pravili probleme po desnoj strani, odnosno po levoj strani naše odbrane gde je bio Strahinja Pavlović koji je bio sporiji od protivnika. 

I onda gol u 15. minutu, nakon kornera i odbijene lopte iz našeg šesnaesterca, na loptu je naleteo Mele koji je pogodio izuzetnim udarcem sa 20-ak metara, pogodio je sam ugao Rajkovićevog gola.

Isti igrač je imao još jednu kolosalnu šansu kada je sa nekih sedam-osam metara šutirao ka golu, ali je Andrija Živković spasio Srbiju od 2:0 za domaće. 

Na drugoj strani još jedna šansa za Srbiju do kraja poluvremena, Aleksandar Mitrović je pokušao, ali je njegov udarac završio pored gola. Danci su imali novu veliku šansu kada su na samom kraju pogodili stativu, Norgard baš nije imao sreće jer je Rajković ostao ukopan. 

Naši napadi su išli uglavnom kroz sredinu i po levoj strani gde je bio Filip Kostić, a nama se čini da protiv ovako jakog protivnika moramo imati više opcija za napad, videćemo reakciju Dragana Stojkovića na poluvremenu jer je Tadić u potpunosti zaustavljen, Mitrović uštopovan, a Sergej bez dobre ideje. 

Uglavnom, Srbi na terenu nisu impresionirali, ali jesu oni na tribinama, deli se fotografija društvenim mrežama gde naši navijači žele povratak kući Kristijanu Eriksenu koji po prvi put igra u Danskoj posle onog šokantnog pada na Evropskom prvenstvu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak