POLUVREME - Srbija dominantna u Ljubljani!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 12.06.2022.
21:33
Izvor: Sportske.net

"Orlovi" zasluženo vode.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije vode protiv Slovenije u Ljubljani sa 2:0 posle prvih 45 minuta utakmice četvrtog kola grupe 4, Lige "B" Lige nacija.

Ofanzivno su krenuli izabranici selektora Stojkovića od samog starta meča, želeći da pokažu domaćinu ko če se pitati na terenu večeras.

Prvu šansu imala je Srbija u petom minutu, kada je Tadić iz "slobodnjaka" lepo pronašao Mitrovića, a naš napadač glavom šutirao ka golu Oblaka, ipak, golman Atletika nije imao problema da zaustavi pokušaj našeg golgetera.

Ova prilika bila je samo nagoveštaj onoga što se dogodilo samo tri minuta kasnije. Sjajno je Filip Mladenović prošao po levoj strani, ubacio loptu u kazneni prostor gostiju, a tamo se najbolje snašao Andrija Živković i doveo Srbiju u prednost.

Nastavila je naša reprezentacija sa napadima, Slovenci su bili daleko od gola Milinkovića-Savića, dok je Jan Oblak stalno morao da bude u "pripravnosti".

Bolja igra "orlova" krunisana je i drugim pogotkom, igrao sa 35. minut kada je Dušan Tadić sjajnim driblinzima stvorio sebi prostor za centaršut sa leve strane, najbolji u skoku bio je Aleksandar Mitrović i "zakucao" loptu u mrežu nemoćnog Oblaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke