Poluvreme - Srbija se opet muči, navijači nezadovoljni, ko je sad na udaru?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.10.2019.
21:33
Izvor: Sportske.net

Poluvreme za zaborav.

EPA-EFE/JULIEN WARNAND
EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta u Viljnusu, Litvanija - Srbija 0:0.

Naš tim je u par navrata imao prilike za vođstvo, najpre u uvodnim minutima meča, kada su pretili Mitrović, pa Ljajić, a onda i na isteku prvih pola sata, kada je opet Mitrović pokušao, a golman domaćih zaustavio njegov udarac.

Sve ostalo bilo je prilično nezanimljivo, izuzev par bespotrebnih istrčavanja golmana Dmitrovića, što srećom, Litvanci nisu umesli da kazne.

Zbog toga je Dmitrović posle prvog poluvremena i na najvećem udaru kritika navijača.
-
- - - - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No.1 Gargamel
Monday, 14.10.2019
22:45

Znaci doteralo Cara do duvara, od danas svecano vise ne gledam propalu i raspalu reprezentaciju, da li bese fudbalsku. Od kako je Tole oterao Antica mi ne igramo ovaj sport ni za K.

avatar
Monday, 14.10.2019
22:02

Ako nam je za utehu mi smo osmislili i gajimo vec godinama najdosadniji stil fudbala, potpuno bezopasan za protivnike ali prilicno opasan po nas. To je neverovatno...

avatar
Marko HM
Monday, 14.10.2019
22:01

Komentari su sasvim na mestu. Mi od Antića nismo videli fudbala. Još je i dobro što većina nas ne može da gleda prenos. Bolje da se ne nerviramo za džabe.

avatar
Riverside
Monday, 14.10.2019
21:50

Koliko ovo smesno i bezidejno deluje, uzas. Kolarov kreira akcije, sudaraju se igrači medjusobno, odigrava se iz prve nepotrebno, ispadaju na sredini,...

avatar
miki2
Monday, 14.10.2019
21:43

Ovo je sramota a ne 5 mesto kosarkasa koje je ogroman uspeh iza kojeg stoji trudi. Nisam video da nasi igraci nekad istrce na protivnickog golmana ili da nekad stisnemo kad je lopta kod protivnika uglavnom jedan trckars a ostali gledaju. Mora protivnik timski da se napadne dok jos lopta nije kod nas. I da niko da podigne glavu i malo lucidnosti i kreatinosti da pokaze bar tri cetirii puta igrac slobodan a ovaj drugi neglrda neko kruzi kao po nekom programiranom rezimu. Protivnicke ekipe se probijaju kroz sredinu.

avatar
paok
Monday, 14.10.2019
22:29

Ko nam vodi savez dobro da jos neko hoce da igra za Rep.