Poluvreme: Stanković odavno nije bio ovako zabrinut!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.03.2021.
20:06
Izvor: Sportske.net

Čukarički za sada pruža dobar otpor favorizovanoj Zvezdi,

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Derbi 26. kola Linglong Superlige Srbije igra se večeras na ''Rajku Mitiću'', gde je Crvena zvezda dočekala Čukarički, a posle prvog poluvremena rezultat je 0:0.

Zvezda je, kao i u većini prethodnih prvenstvenih mečeva, od samog starta vršila pritisak na polovini rivala, često smo večeras gledali pravu opsadu oko ili u kaznenom prostoru ''Brđana'', ali ovoga puta je razlika bila to što crveno-beli nisu stvarali previše stopostotnih prilika. Gosti su često uspevali da pokušaje domaćih izblokiraju u svom kaznenom prostoru.

U 15. minutu Ben je imao odličnu priliku, ušao je po desnoj strani u kazneni prostor, šutirao pored Ostojića koji nije uspeo da ga zaustavi, ali lopta završava preko gola.

Posle nove Zvezdine opsade, u 31. minutu Gavrić je ušao sa leve strane u šesnaesterac, pa onda poslao loptu za Kangu koji pokušava sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta na putu ka golu zakačila jednog od igrača gostiju i otišla u korner.

Ipak, kako se bližio kraj poluvremena, pritisak crveno-belih je jenjavao, a kamera tokom TV prenosa je u nekoliko navrata ''uhvatila'' zamišljenog i zabrinutog trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

Pred sam kraj poluvremena, Degenek gubi loptu na svojoj polovini, Đorđe Jovanović je osvaja, ali Zvezdin štoper ga zsustavlja prekršajem u situaciji kada je napadač Čukaričkog imao otvoren put ka golu. Degenek je za ovaj start kažnjen žutim kartonom.

-

-

-


-


-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke