POLUVREME - Sve u znaku Mihe, Vošina radost trajala dva minuta!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.02.2023.
16:57
Izvor: Sportske.net

Vojvodina bila ravnopravan rival tokom većeg dela prvog poluvremena.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta utakmice u Beogradu između Crvene zvezde i Vojvodine, rezultat je 1:1. 

Utakmica koja se igrala i u čast Siniše Mihajlovića, pred sam meč je Zvezda odlučila da uruči Mihajlovićevu "osmicu" njegovim sinovima, a od Vojvodine su naslednici dobili dres sa brojem 11. 

Pored toga, odlučeno je od strane Skupštine Crvene zvezde koja je održana uoči utakmice da VIP zapad nosi ie Siniše Mihajlovića. 

Crvena zvezda je bila bolji rival na početku utakmice, pokazali su da imaju želju da napadaju od starta, a u 10. minutu prva ozbiljna prilika. Aleksandar Pešić se našao u situaciji da ugrozi Carevića, Bukari mu je prethodno poslao loptu, a Nišlija se nije najbolje snašao i lopta je više pogodila njega, nego on nju, pa je ostalo 0:0. 

Samo minut kasnije prečka Kange koji je više želeo da centrira, a onda su u par navrata Vigo i Bukari pokazivali da će dobro sarađivati tokom proleća, a onda na drugoj strani pretila je i Vojvodina. 


Prvo je Čumić šutirao iz slobodnog udarca veoma dobro, da bi u 25. minutu bio viđen prvi gol. Uroš Kabić je doveo Novosađane u prednost, a gol ide na dušu i Milana Borjana koji je slabo reagovao u ovoj situaciji. Prethodno je odličan prodor imao Filip Malbašić, Kabić je šutirao sa oko 15 metara. 

Nije prošlo mnogo, svega dva minuta, već je bilo 1:1. Kanga je pronašao Kataija, on je sa leve strane kaznenog prostora lobovao Carevića za izjednačenje. 

Vidljiv je bio pad u igri obe ekipe posle golova, čini se kao da su i jedni i drugi čekali drugo poluvreme. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke